31 DecTiramisu Zonder Alcohol

Dit recept kan ik zo ongeveer dromen, ik heb dit zó vaak gemaakt! Ik maak het eigenlijk standaard ook voor oud en nieuw, dus ik deel even het recept met jullie. Wil je het nog voor vanavond maken? Dat kan heel goed, het is zo gedaan! Even een tripje naar de winkel, maken, en in de koelkast. Dan is het perfect voor vanavond!

Ingrediënten

250 gram mascarpone (1 bakje dus)
2 eieren
4 eetlepels suiker
1 kop koffie óf chocomel
1 beker slagroom
2 pakken lange vingers

Zet de koffie, of als je kind-vriendelijke tiramisu wilt maken (ik blijf voor eeuwig kind, ik vind deze versie lekkerder!) een kop warme chocomel. Laat dit staan.

Splits de eieren in aparte kommen. Klop het eigeel met de suiker.
Maak de mixer schoon en klop nu het eiwit in zijn eigen kom tot het stijf en fluffy is.
Mix de mascarpone door het eigeel met de mixer.
Mix in een derde kom de slagroom tot het luchtig is. Schep dit bij mascarpone mix.
Pak nu de eiwit en spatel/schep dit er ook doorheen. Je ‘creme’ is klaar!

Zodra de koffie/chocomel is afgekoeld pak je de lange vingers er bij. Neem een grote schaal, bijvoorbeeld een transparante ovenschaal of gewoon een ronde schaal. Dip de lange vingers in de koffie/choco (niet helemaal, dan vallen ze uit elkaar, ik houd ze horizontaal plat en dip ze er zo voor de helft in) en leg die allemaal naast elkaar in de schaal als een boden. Het is belangrijk dat de koffie/choco niet meer warm is, anders kan dit de creme verpesten. Doe nu de helft van de creme er op. Vervolgens breng je weer een laagje natte koekjes aan, daar overheen doe je de andere helft creme. Strooi nu cacao poeder er overheen en dek de schaal af met transparante folie. Zet dit een paar uurtjes in de koelkast tot het afgekoeld is en je tiramisu is klaar!

Hij is mega lekker, er zit weinig suiker in (wel slagroom en mascarpone.. heheh) en hij is geschikt voor kindjes of mensen die geen alcohol drinken. Wil je wel alcohol gebruiken, dan moet je dat bij de koffie toevoegen. Fijne jaarwisseling iedereen!

104 Responses to “Tiramisu Zonder Alcohol”

 1. amine says:

  Heel erg bedankt

  [Reply]

 2. mina says:

  wat toevallig! ik heb dit net gemaakt haha. en ik lees net op twitter dat je een recept hier hebt geplaatst :p ik heb het wel zonder slagroom gemaakt ^^

  [Reply]

 3. Manon says:

  Klinkt lekker! Ga ik zeker een keer maken :D

  [Reply]

 4. milou says:

  Ik hou eigenlijk helemaal niet van tiramisu, maar misschien dat ik deze wel lekker vind? Normaal hou ik namelijk niet van de koffie/drank smaak…

  [Reply]

 5. Lisanne says:

  Klinkt heerlijk! Ik ben ook gek op tiramisu, dus dit ga ik zeker eens proberen! :D

  [Reply]

 6. Fleur says:

  Mmm heerlijk ! Ik maak hem ook vaak met speculaas en frambozen of aardbeien, echt lekker :)

  [Reply]

 7. ikram says:

  Hihi :) Ik heb gisteren ook een tiramisu gemaakt met mn mamie :) Om vanavond op te eten bij oma :D Lekkeeeeeer!
  Thanks voor de tip van de chocomelk! Nooit aan gedacht eigenlijk dat je ipv koffie chocomelk kan gebruiken ;) Reden te meer om snel nog een tiramisu te maken ^^

  [Reply]

 8. femketje says:

  klinkt goed ;D

  [Reply]

 9. nono says:

  Ik ben hier zo blij mee! Eindelijk 1 zonder alcohol.

  [Reply]

 10. Saskia says:

  Ah heerlijk! Ik drink ook geen alcohol dus deze lijkt me perfect. Super bedankt! Ik ga hem zo maken, kunnen we hem vanavond testen. Ik zal je nog even een foto van het resultaat sturen straks. Ik wens je in ieder geval een heel gelukkig nieuwjaar lieve Mascha, may all your wishes come true! En bedankt voor alle positiviteit en geweldige beautyartikelen die je dit jaar geplaatst hebt, you always bring a smile on my face! xxx

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ah dankjewel :)

  [Reply]

  Saskia Reply:

  Heel graag gedaan! Ik krijg de foto helaas niet op de computer aangezien ik mijn camera ergens heb laten liggen, maar hij zag er ongeveer zo uit als jouw bovenste foto haha. Maar ik wilde nog even laten weten dat hij bij iedereen super goed in de smaak viel! Natuurlijk vroegen ze gelijk waar het recept vandaan kwam, dus ik denk dat je weer een paar extra bezoekers kunt verwachten haha. Nogmaals super bedankt voor dit lekkere recept en een heel gelukkig nieuwjaar!

  [Reply]

 11. Eline says:

  Tiramisu is zo ontzettend lekker! bedankt voor dit recept :)

  [Reply]

 12. Marjolein says:

  Lijkt me heerlijk! Ik woon nu 1,5 jaar op mezelf en moest aan het koken geloven, maar ben jaloers op je kookkunsten!

  [Reply]

 13. Zarina says:

  Ahh lekker! Bedankt voor het recept! Ik heb echt veel lekkers gemaakt volgens jou recepten, en mensen zijn er helemaal dol op! De chocoladecake, de balletjes, enchiladas en binnekort de koekjes en Tiramisu! Maar wat is mascarpone? Waar kan je dat in de supermarkt vinden? Misschien een beetje raar dat ik het niet weet, maar ik heb er echt nog nooit van gehoord;P! haha Een hele fijne jaarwisseling! & Dat er in 2011 veel goeds en leuke dingen op jou pad mag komen! Een dikke knuffel en bedankt voor alles!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Dankje :) Mascarpone kan je vinden bij de roomkaas, het is een soort italiaanse room

  [Reply]

 14. Mayra says:

  Mmm ik ben gek op tiramisu. Ik ga het een keer met chocomelk proberen, alhoewel ik het met koffie heerlijk vind. Wel wil ik zeggen dat het gebruik van rauwe eieren gevaarlijk kan zijn ivm salmonella bacterieen. Ipv eieren gebruik ik slagroom. Een hele fijne jaarwisseling!

  [Reply]

 15. Sintha says:

  Ziet er goed uit!
  Helaas lust ik geen koffie, maar ook geen chocomelk. Ik zal eens bedenken wat ik er dan in kan doen.. misschien iets van.. vanillesaus/yoghurt ofzo?

  [Reply]

  Laila Reply:

  Suikerwater.

  [Reply]

 16. Masha says:

  Ziet er erg lekker uit! (maar ik ben allergisch voor ei dus ik kan het niet eten helaas…)

  [Reply]

 17. Marielle says:

  Het ziet er superrr lekker uit. Zelf heb ik Monchoutaart gemaakt maar zal deze ook eens proberen.

  [Reply]

 18. Stanzi says:

  Ik ga iets opbiechten: ik ben 18 jaar en heb nog nooit iets gebakken of gemaakt of whatever (behalve dan een eitje, pannekoeken en een paar keer pasta). Dus toen ik dit recept zag, dacht ik: “leuk om die lekkermakende foto’s te bekijken, maar no way dat ik dit zelf kan!”. Maar na het gelezen te hebben bedacht ik me dat zelfs een keukennoob als ik het kan, en ik heb het gedaan! I did it =)! Hij staat nu in de koelkast. Ik ben echt trots op mezelf, haha, erg he?
  Dus Mascha, heel erg bedankt voor het delen van dit recept!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  oh yay wat leuk!! :D

  [Reply]

 19. aniek says:

  ik hou zelf niet zo van tiramisu dus ik ga het niet maken! maar wel leuk dat je het gepost hebt. fijne avond/nacht straks!x

  [Reply]

 20. Marijke says:

  Mmm ziet er lekker uit! Ga ik in het nieuwe jaar is proberen!

  [Reply]

 21. Germa says:

  Ik wist niet dat Tiramisu zo gemakkelijk was om te maken! Ik ga het zeker een keer proberen! Leuk dat je je recepten deelt met ons!

  [Reply]

 22. Denise says:

  Dat ziet er goed uit! :D ga het zeker een keertje proberen, lijkt me heerlijk

  [Reply]

 23. Melissa says:

  Dit maken wij ook heel vaak, maar dan wel met alcohol! Het is inderdaad erg lekker, en helemaal niet zo moeilijk om te maken!

  [Reply]

 24. Leebs says:

  Hij is mega lekker, er zit weinig suiker in (wel slagroom en mascarpone.. hehehe)

  Wat is dat dan toch op de achterkant van de lange vingers? :P Best wat suiker toch? Hihi! Ik vond het zo grappig dat ik het las! Volgens mij is ie wel hartstikke lekker! Happy 2011!
  xoxo

  [Reply]

  Mascha Reply:

  heheh.. we doen even alsof die er niet is :P

  [Reply]

 25. Karin says:

  Mijn favo toetje! Wat een idee om het met chocolademelk te doen, dat lijkt me ook lekker!

  [Reply]

 26. kim says:

  Klinkt goed!
  Ik maak ook vaak (een soort) tiramisu, maar dan met chocoladecake ipv lange vingers, en zonder het ei. (en met amaretto).
  Dit lijkt me superlekker, veel traditioneler. Alleen rauw ei vind ik toch een beetje eng haha

  [Reply]

  Nienke Reply:

  Oeh, dan ben ik wel heel benieuwd naar jou recept, want dat klinkt ook erg lekker! en mijn ouders willen ook liever geen rauw ei.
  Heb je het recept misschien ergens op internet staan of zou je het hier misschien als reactie willen plaatsen?
  Alvast bedankt! (:

  [Reply]

 27. shie22 says:

  Ziet er lekker uit.
  Ik ga hem denk ik snel maken, heb al zo lang geen tiramisu meer gemaakt.

  [Reply]

 28. Rianne says:

  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhh!

  [Reply]

 29. José says:

  ik zet m bij mijn favorieten en als ik dan een keer iets heb met vriendinnne ga ik dit maken!

  [Reply]

 30. Soraya says:

  hmmmm I looooove tiramisu.
  Alleen maak ik m zonder rauw ei.
  Dit vind ik zelf namelijk een beetje tricky..
  Voor de rest maak ik m bijna hetzelfde, alleen wel met heeeeeeeele slappe koffie haha :P maar chocomel is wel een goed idee, volgende keer s proberen.

  Ohhh een beetje citroenrasp er doorheen is ook superlekker, is hij iets frisser :) (als je hem met koffie maakt dan)

  [Reply]

  nienke Reply:

  Jaa ik ook!
  Wat doe jij er alleen in i.pv. van rauw ei?
  Want ik vind het altijd best moeilijk om een goede vervanger te vinden of laat jij het gewoon weg en gaat dat ook goed?

  [Reply]

 31. Stef says:

  Even een vraagje: ik heb thuis een ander recept liggen voor tiramisu, maar als ik hem maak is het mengsel met mascarpone, ei,… niet dik genoeg, waardoor alles uit elkaar valt als ik hem op een bordje schep. Ik gebruik geen slagroom, zou dit de oorzaak zijn ? Of is de koffie nog te warm ? Of Laat ik hem niet lang genoeg in de koelkast ?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  koffie nog warm/niet lang genoeg in koelkast inderdaad!

  [Reply]

  Stef Reply:

  Bedankt ! Gaat het zo eens proberen

  [Reply]

 32. sabrina says:

  mmmmmm lijkt me super lekker! ik neem aan dat je het ook met chocolademelk uit een pak kan maken?! (geen idee hoe dat apparaat bij ons werkt)

  [Reply]

 33. Yara says:

  Oeh lekker, normaal vind ik die scherpe smaak van de koffie/alcohol niet zo lekker, dus denk dat ik dit wel lekker zal vinden,

  maar een vraagje, waarom moet de chocomel warm zijn, als je hem koud moet gebruiken?

  [Reply]

 34. phuong says:

  Klinkt lekker en wel makkelijk om te maken. Ga het zeker uitproberen! Happy 2011

  [Reply]

 35. Jeske says:

  Hmm sounds good.

  [Reply]

 36. Lisa says:

  mm lekker:)
  maar je kan toch ook gewoon koude chocomelk gebruiken?
  dan hoef je het niet eerst af te laten koelen:)

  [Reply]

 37. mathilda says:

  Ik haal chocolademelk altijd uit een pak, dan is e al koud moet ik hem dan nog opwarmen? Nee toch, beetje dubbel lijkt me.

  [Reply]

 38. Lissa says:

  Mmm ziet er heerlijk uit.
  ik maak als een tiramisu met speculaas. Ik vind het verrukkelijk !!

  [Reply]

  Manon Reply:

  Oeh lekker! Doe je dan speculaas in plaats van de lange vingers?

  [Reply]

  Lissa Reply:

  Ja, het is het zelfde recept maat je vervangt de lange vingers door speculaas.

  [Reply]

 39. Soraya says:

  hmmmmm <3
  heb nog nooit tiramisu gegeten maar als m'n ouders 't aten kreeg ik er gelijk zin in :P maar ik drink geen alcohol (15)
  dus dit is echt een goede tip, ga het meteen proberen

  [Reply]

 40. Keerthana says:

  Bedankt voor het recept! Laat ze maar komen hoor, die recepten. Ik ben zelf 17 maar ik drink geen alcohol dus dit is wel een fijn recept. (Al hoewel ik vaker tiramisu heb gegeten waar wel alcohol in zat lijkt deze me gewoon lekkerder)

  [Reply]

 41. Sam says:

  YEAH!!! Lijkt me heerlijk!
  Volgend weekend maar eens proberen :D

  p.s
  Ik word altijd helemaal happy als je weer een recept on-line zet!!! :D

  [Reply]

 42. Susanne says:

  Hij is toegevoegd aan mijn receptenboek, ik ben erg benieuwd naar de chocola in plaats van koffie.

  [Reply]

 43. Denise says:

  NOOOOOO, nooit slagroom in de tiramisu!!!
  Maar ‘t is maar wat je zelf lekker vind natuurlijk ;)

  [Reply]

 44. kn0fje says:

  Toevallig heb ik net tiramisu gemaakt volgens schoonmama’s recept (bijna hetzelfde als die van jou).. ben benieuwd hoe hij gaat smaken! Alleen tijdens het maken heb ik al zoveel van het mascarpone/slagroom mengsel gesnoept dat ik helemaal vol zit hihi. Liefs!

  [Reply]

 45. Gigi says:

  Geweldig dat je dat recept online plaatst! Ik was sinds je artikel over je housewarming al steeds benieuwd hoe je deze had gemaakt!

  [Reply]

 46. Jennifer J says:

  Oehh nice dit ga ik een keer maken! Kan dit ook met poederchocolade melk ?

  [Reply]

 47. Lauwchen says:

  Ik maak mijn tiramisu ook altijd zonder alcohol, vind het gewoon lekkerder.
  En tiramisu met speculaas ipv lange vingers is YUMMIE!

  Ik heb ook nog een vraagje; kan je ook macarons maken? (van die kleurijke koekjes die ENORM populair zijn in Parijs)

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Nee, maar zijn ook niet heel makkelijk om te maken geloof ik!

  [Reply]

  Karen Reply:

  Afgelopen weken was er op de Belgische TV een programma over de Beste bakker van Vlaanderen en daar zijn een bakker dat dit niet gemakkelijk is om te maken. Dus het is niet gemakkelijk :-)

  [Reply]

 48. Halima says:

  Die had ik woensdag gemaakt voor een surprise party van een van mijn beste vriendinnen! Iedereen vond hem lekker en hij was in no time op!

  [Reply]

 49. Marieke says:

  hoi, even een vraagje, hoeveel slagroom moet er in? 125 ml of 250 ml (of meer natuurlijk)

  [Reply]

 50. Ipekgul says:

  lijkt me lekker ga ik zeker proberen

  [Reply]

 51. Anna says:

  Ik heb het gisteren gemaakt, met chocolade melk.. ook al lusten al die anderen wel koffie/espresso maar ik echt niet en ik was de kok dus ik beslis haha.. :)
  Heb honingrum door de chocolade melk gedaan..
  en wow het was echt onwijs lekker..
  heb zelfs de neiging om het iedere week te maken..

  [Reply]

 52. Jill says:

  mjam, met chocomel lijkt me echt heaven on earth<3

  [Reply]

 53. Sanne says:

  Super omnomnomnomnom!

  [Reply]

 54. Inez says:

  Heeerlijk! Dit ga ik snel eens maken!

  [Reply]

 55. Elise says:

  Ik heb geloof ik alle recepten op beautygloss en hier wel eens geprobeerd, kga deze zeker ook proberen! Bedankt dat je ze plaatst :D

  [Reply]

 56. Gina says:

  Tof zeg, deze kan ik wel gebruiken sinds mijn broer en schoonzus een alcohol-vrij leven lijden :)
  Thanks

  [Reply]

 57. Lina says:

  Ik heb dit recept geprobeerd en ik moet zeggen dat het echt heerlijk is! Heel vaak als ik iemands zelfgemaakte tiramisu eet, dan heeft het een of andere nasmaak ofzo, maar deze niet. ^^ Ik heb die met koffie gedaan, binnenkort misschien maar eens die met chocomel proberen.

  [Reply]

  Mascha Reply:

  thanks!

  [Reply]

 58. Isabella says:

  Ziet er superlekker uit. Ik ga het morgen zelf maar eens proberen, met chocomel dan wel want ik lust geen koffie. ;)

  [Reply]

 59. Xephera says:

  Kunnen we ipv mascarpone ook bv mascarpone ijs van Hertog gebruiken?

  [Reply]

  Xephera Reply:

  Ik heb het net even gemaakt en id freezer gezet, ik ben heel erg benieuwd en hij ruikte al heerlijk toen ik hem maakte, bedankt mascha love you:D

  [Reply]

 60. Merff says:

  Hoii Mascha, ik maak dit recept ook heel vaak! Maar k heb een tip voor je..
  Je kan de tiramisu ook op een langwerpige bord of op een taartplateau maken, dan is het ook makkelijker om het eruit te halen (heb ik altijd moeite mee!) Nou zal je wel denken ”hoe blijft hij stevig staan?”
  Je dipt de lange vinger met de suikerkant in de koffie/chokomelk en plaatst de lange vinger met de suikerkant (de natte dus) naar boven. En zo ga je weer verder met de volgende laag. Zo blijft hij stevig staan en als je zijkanten en de bovernkanten goed bedekt met het beslag ziet het er heel apart uit! Dan doe je hem gewoon in de koelkast en pas als je gaat serveren doe je er cacao over, dat ziet er beter uit! Veel succes als je het gaat proberen! Ik hoor graag van je of het is gelukt!
  xx

  [Reply]

 61. Xephera says:

  Hoi Mascha, kan je de recept plaatsen van de Japanese cheescake die je had gemaakt op je verjaardag? Wil al een tijdje een cheesecake maken..=D

  [Reply]

 62. Nino says:

  Heb het ook net gemaakt, alleen dan met een recept zonder ei.
  Resultaat is te zien op mijn blog…

  [Reply]

 63. sofie says:

  Hahaha wat grappig, ik doe het ook altijd met chocomelk en zonder amaretto! Mijn vriendinnen geloofden eerst niet dat het zo lekkerder is dan met koffie, maar na het proeven MOEST ik meteen het recept doorgeven hihi :p

  [Reply]

 64. Elise says:

  Het staat nu in de koelkast, maar ziet er lang niet zo goed uit als bij jou :O mijn creme is geloof ik niet dik genoeg, in ieder geval zag je beide lagen koekjes er gewoon doorheen komen. En hoe lang moet hij eigenlijk in de koelkast blijven? :’)

  [Reply]

 65. Kelly says:

  Oooh wat ben ik blij met jou! Eindelijk een tiramisu recept zonder alcohol YES!!

  [Reply]

 66. Elise says:

  Hij staat nu 24u in de koelkast en je kan ‘m nog steeds drinken :( wat doe ik fout!?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  heb je de slagroom wel goed geklopt? als die te vloeibaar is dan wordt het allemaal vloeibaar. Opzich niet erg hoor, gewoon in een kommetje mikken, hoppa!

  [Reply]

  Elise Reply:

  De bovenste helft is gestold, de rest is nog steeds vloeibaar. Naar mijn idee heb ik de slagroom goed gemixt, al was hij inderdaad nog steeds vloeibaar. Bedankt, nu weet ik wat ik fout deed!
  En zeker voor herhaling vatbaar ^^

  [Reply]

 67. Esther says:

  Hmmm, ontzettend bedankt, ik ga dit op mijn verjaardag maken!

  [Reply]

 68. Esther says:

  Haha, hij staat inde koelkast! bovenste laag room iets te groot, hoop dat hij niet instort, ziet er wel heel lekker uit ;D

  [Reply]

 69. ps says:

  Tis alleen niet echt geschikt voor mensen met een verzwakte of aangetast immuunsysteem, zwangere vrouwen , bejaarden en heel jonge kinderen.
  In verband het rauwe ei.

  [Reply]

 70. Marleen says:

  Oeh jou recept ga ik vrijdag voor mijn familie maken!! :) Ben benieuwd!

  [Reply]

 71. Marleen says:

  Het was echt zo lekker!! En makkelijk te maken :) Dit recept ga ik zeker bewaren en vaker maken!!

  [Reply]

 72. Nina says:

  Wat leuk met chocomel! Ga ik eens proberen!

  [Reply]

 73. Febe says:

  Hmm ziet er lekker uit!! Tiramisu is echt mijn lievelingsdessert :) Als ik het zelf maak gebruik ik wel speculoosjes.. misschien een leuk idee ;)

  [Reply]

 74. Merel says:

  Heey,

  Ik lees net op je twitter dat je zegt dat er geen tiramisu zonder alchol bestaat, dit is alleen niet waar. Het basis/orignele recept van tiramisu is zonder alchol, die met een alchol is een variatie op het orinele recept. Er staat ook een lekker (en het orginele dus) recept in De Zilveren Lepel a.k.a. De Italiaanse Kookbijbel. Die is bij mij altijd groot succes en moet die regelmatig maken, haha

  [Reply]

  Merel Reply:

  En alcohol is een heel moeilijk woord, hahahahahaha. Misschien toch eens wat minder slordig gaan typen XD

  En ik weet ook dat het originele is ;p

  [Reply]

 75. Lisa says:

  Ziet dr lekker uit! Ga ik ook zeker een x maken.
  Maar voor hoeveel personen is dit bedoeld?

  [Reply]

 76. Hanan says:

  Ik heb ook vaak tiramisu gemaakt. Maar wat ik nooit heb gedaan, is 2 eieren ervoor gebruiken. Je doet hem niet in een oven. Dus hij wordt niet gekookt en je eet hem rauw. Ieggg!! Alleen tiramisu zonder eieren voor mij graag!

  [Reply]

 77. neomie says:

  Ik gebruik altijd de kant en klare. tiramisu mix van de Makro.. veel makkelijker. En ik vind dat tiramisugeen tiramisu is zonder alcohol ..

  [Reply]

 78. berberxx says:

  Ik vind hem zoo lekker ik ga hem als taart gebruiken hihihii

  [Reply]

 79. Tessa says:

  Ik had gezien dat je er mini marshmallows op gedaan had! Dat lijkt me heerlijk, maar waar kan ik ze kopen? Ik heb ze namelijk nog nooit in de AH zien liggen…

  [Reply]

 80. Francesca says:

  Ik loop al weken bijna maanden te zeggen dat ik dit ook eens wil maken maar het komt er niet van. Het ziet er zo lekker uit. Ik heb wel een keer tiramisu geproeft alleen de langevingers waren verwangen cake. Ook super lekker!

  [Reply]

 81. ilham says:

  zie er echt heerlijk uit mijn ma maakt het altijd tiramisu is mijn lieveling’s dessert !!

  [Reply]

 82. kiki says:

  is leker

  [Reply]

 83. Amina says:

  HEERLIJK!!!!! Bedankt voor deze super makkelijke en smakelijke recept, ik heb het al 2x samen met mijn 5 jarige dochter gemaakt. Iedereen smult er gewoon van. Kan niet wachten om het weer te maken.

  [Reply]

 84. marit says:

  Ik vind het echt leuk dat mijn moeder dit recept heeft gemaakt. Ik kom altijd op bg en als je hier post en ik was was echt een beetje aan het fangirlen haha xD

  [Reply]

 85. marit says:

  Ik ben de moeder van Marit, heb zojuist weer de tiramisu gemaakt, super lekker is deze. In de zomer lekker met aardbeitjes. Ik heb dit recept via google gevonden en toen bleek dat Marit jou volgt via deze site, dat wist ik niet.
  Groetjes

  [Reply]

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply