03 MarPsychic Andi

Geloof jij in waarzeggers? Als je het niet doet, dan is dit wellicht niet het artikel voor jou. Als je nieuwsgierig bent, lees verder. Ik geloof er in ieder geval in, maar ik heb ook alle respect voor mensen die er niet in geloven. Ik ben wel vaker bij waarzegsters geweest, en regelmatig ging ik met verbazing weg. ‘Héh? hoe wist ze dat?’ denk ik dan. Ik geloof er dus absoluut in. Ik heb ook weleens online gechat met waarzegsters, er blijkt een hele wereld te zijn van online communities waar dit kan. Dit is alweer een tijd terug overigens. Niet denken dat ik dit zo vaak doe, ik heb in mijn leven 3x met een waarzegster ‘in het echt’ gepraat, waarbij de eerste keer was toen ik 13 was.

Een tijdje geleden zat ik een beetje in de knoop en speelden er wat dingen op privé gebied. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Wat zou de toekomst me brengen? Wat moest ik hier nou mee? Ik lag er wakker van. Tot ik op een nacht dacht ‘ik zou hier eens met een waarzegster over moeten praten.’. Ik had dit gevoel zo sterk, dat ik besloot de computer aan te zetten, en te googlen. Ja, ik weet nog dat je kan chatten. Maar he, hoe betrouwbaar is dat nou? Puur op mijn gevoel ging ik op zoek. Ik kwam uit bij een chatsite en klikte op een waarzegster die Andi heette. Ik kreeg er wel een goed gevoel bij, en ze was op dat moment live. Ik voelde me zó hopeloos op dat moment, dat ik hoopte hier misschien wat antwoorden te kunnen krijgen op dingen. En natuurlijk was het ook wel spannend.


Andi zei me vriendelijk gedag en vroeg hoe ze me kon helpen. En toen gebeurde het. ‘Dit en dit is er nu aan de hand.’ hup, spot on. Hoe kan dit? Het enige dat ik heb aangegeven was mijn naam (in mijn account), mijn voornaam. Meer niet. Néé ze kon dit niet weten, want ik praatte er met niemand over verder en zeker niet op internet of überhaupt de computer. Het voelde alsof mijn hart even stil stond. Heel gek! ‘Wow, ehm, dat klopt precies..’. Vervolgens gaf ze mij uitgebreid advies over hoe het de tijd er na zou gaan, waar ik op moest letten, etc. Wat ontzettend fijn! Het was echt een enorme geruststelling. Ze is overigens Amerikaans, maar ik vertaal onze gesprekjes even naar Nederlands. Ze zei ook vrij snel: ‘Ik weet niet precies wat jij voor werk doet, maar er zijn véél vrouwen die jou kennen zeg, allemachtig’. Ehm, hihi! Ze begon hele verhalen te vertellen over mijn werkveld (dit dus, mijn blog en al!) en alles er omheen. En toen kwam: ‘ik zie en gigantisch feest’. Eh, whut? Voel je hem al? Dit was dus lang voor mijn feest. Maar dat is nog niet alles, ohhh nee. Inmiddels heb ik namelijk vaker met Andi gepraat. ‘Rond 16 februari 2012 ga je naar één van de leukste events van je leven’ vertelde ze in november. In januari kreeg ik te horen dat ik op die dag naar Dior ging. Ook heeft ze veel mooie dingen over mijn relatie verteld. Bij het eerste gesprek zei ze het al: ‘omg! true love!’, hihi! Ze vertelde in november dat ik zou verhuizen. Ik gaf aan dat ik twijfelde over de woning die deze zomer klaar is (waar ik nu dus echt heen ga verhuizen), het is toch wel een grote stap. ‘Hmm.. nog niet. Nee, wacht. Ik zie je in januari slepen met dozen.’ Toen ik aangaf dat die woning sowieso pas in de zomer klaar is zei ze ‘ohh! Zie je wel! ik zag je al twee keer slepen! eens in januari, en in de zomer weer. Helemaal goed! Ga er voor!’. Toen dacht ik: heh?! Waarom zou ik twee keer verhuizen? En nu ik dit weet, waarom zou ik dan die keer in januari al verhuizen als ik al weet dat ik in de zomer weer weg ga? Vreemd. Tja.. wie heeft hem al door? Mijn kantoor, anyone?

Goed, Andi is geweldig. Ze heeft het ALTIJD goed, ze voorspelt zelfs exact tot op de datum. Een van de meest freaky voorbeeld is van twee sieraden die ik kocht in Miami. Ik kocht ze in een spiritueel stenenwinkeltje in Miami en ik vroeg haar hoe ik die twee het beste kon reinigen (‘slechte energie weg halen’). ‘Citrien kan je het beste wassen met water en in de zon leggen, tourmalijn in een kom water laten liggen’. Ok, dank Andi, dat waren dus precies de stenen die ik had. Ik schoot bijna in een spontane lach, zo van ‘het is toch ABSURD dat zij alles weet :D’. Inmiddels zijn meerdere vriendinnen van mij fan van Andi. Ik stuur ze door naar haar. Ook bij hun weet ze alles. En ze is hard! Ze zegt namelijk ook gewoon ‘Nee, doe het niet. Echt niet. Ik voorspel niks goeds als je die stap neemt.’ Natuurlijk is het aan jou om te kijken wat je hier mee doet. Mijn vriendinnen zijn in ieder geval ook langzaam gek op haar geworden. Ik heb zelfs bij ‘zakelijke contacten’ over Andi verteld, en íedereen is met haar gaan chatten. Met positief resultaat. Ik heb al diverse dank mailtjes gehad. En nu vond ik het tijd om jullie over haar te vertellen.

Vergis je niet, chatten kost geld. Je begint met een paar minuten gratis, daarna kan je kiezen om te starten met betalen. Het kost $1,99 per minuut, maar er zijn ook aantrekkelijke ‘pakketten’ (bijvoorbeeld $15 voor 10 minuten). Je kan direct met paypal betalen. Heel snel en makkelijk dus, maar het is niet goedkoop. Denk er dus overna! Wat mij betreft is het een superaanrader. Ik weet dat ik het risico heb dat ze vanaf nu altijd druk bezet is, maar ik heb het er voor over. Ik kan dit niet voor me houden, dit moeten jullie weten! Klik hier om op Andi’s pagina te komen en met haar te chatten. Je kan ook een mailtje sturen, maar ik heb dat zelf nooit gedaan ($20 voor 3 vragen). Zoals je ziet is ze Amerikaans, dus er is ook een tijdsverschil. Ze is vaak in de avond (onze tijd) online, tot diep in de nacht.

Nogmaals, als je niet gelooft in dit soort dingen, prima. Het is oprecht een tip van mij, Andi is inmiddels echt een soort vriendin geworden (ik heb haar ook op facebook. Ze wist toch alles al van me, haha!) en ik wil dit graag delen. Veel plezier!

164 Responses to “Psychic Andi”

 1. Lisa says:

  Hmmm, klinkt interessant, zeker aangezien ik mij soms wat “verloren” voel :) Misschien ooit eens proberen, zie wel, bedankt voor de website tip in elk geval :)

  [Reply]

 2. D. says:

  Wauw, ik krijg altijd rillingen als ik dit soort dingen lees! Dit trekt mij echt aan, maar ik ben bang dat ik het dan steeds vaker ga willen doen, en aangezien het geld kost, haha. Maar ik ga het zeker 1 keer proberen en laat je dan weten wat ik ervan vond.
  Ik wil het zelfs nu meteen doen, maar ik lig al in bed..

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Haha ze is live! Mwoah het werkt niet verslavend hoor, anders zat ik nu elke dag met haar te chatten.. eens in de paar maanden is ok voor mij :P

  [Reply]

  D. Reply:

  Ja, dat ze gewoon live met je chat maakt het nog meer bijzonder!
  Ik wou het vandaag proberen, maar ik vergat dat ik niks op m’n paypal account heb staan. Ik heb wat geld overgemaakt en ga het proberen, wanneer het geld erop staat.
  Dit is de 1e keer dat ik zoiets ga doen, ik ben wel een beetje zenuwachtig als ik eraan denk, haha.

  [Reply]

  Barbara Reply:

  Precies hetzelfde! Ik ga het ook deze week doen. Zo benieuwd naar.

 3. Annemarije says:

  Wow.. dat Dior event, haha.
  Eigenlijk weet ik nooit zo goed wat ik hierbij moet denken. Ik heb altijd het idee dat mensen de uitspraken zelf wel naar iets hun leven weten te brengen zodat het klopt.
  Maar het is niet dat ik er niets van geloof, ik moet het zelf een keer ervaren.

  [Reply]

  Jolien Reply:

  Dat is precies wat ik ook altijd denk! Ik heb zelf gewoon nog nooit zoiets gedaan, maar er zijn toch ook te veel verhalen zoals deze om het helemaal af te doen als onzin.
  Het enige wat mij op dit moment tegenhoudt zijn de kosten, ik vind het gewoon te duur eigenlijk. En er zijn natuurlijk wel een hele hoop neppers, dus ik ben gewoon bang dat ik dan bij een charlatan terecht kom :\

  [Reply]

 4. Sandra says:

  Ik vind het wel echt knap dat ze dat allemaal goed ‘raad’ zeg maar. En ik geloof er ook in. Veel mensen zullen het niet geloven omdat er wel veel ‘neppe’ op de markt zijn. Maar ik geloof er zeker in!

  [Reply]

 5. Isa says:

  Ik geloof der ook wel in maar ik zou der nou niet op facebook willen of denken dat het een vriedin van me is..

  [Reply]

 6. Patricia says:

  Whow, ik geloof er zo in. Thanks voor de tip. Ik ging vroeger altijd naar iemand in Den Haag, hele lieve vrouw met ook een heel spiritueel winkeltje.

  [Reply]

 7. Lilian says:

  Klinkt interessant en ik geloof er ook wel in (nog een beetje sceptisch, dat wel).

  Ik heb opzich wel vragen over de toekomst, maar ben aan de andere kant ook bang voor een antwoord op die vragen, dus het is ook eng.

  Ik ga er over nadenken, het klinkt interessant!

  [Reply]

  Wendy Reply:

  Precies wat jij zegt! Klinkt zeker interessant. Ik denk dat dit voor mij een gevalletje “eerst zien dan geloven” is, maar ik sta er zeker voor open. Aan de andere kant inderdaad: het antwoord op mijn vragen, wil ik die eigenlijk wel weten? Inderdaad een beetje ‘eng’. Ik ga er ook over nadenken!

  [Reply]

 8. Maaike says:

  Aan de ene kant ben ik er redelijk sceptisch over, maar stiekem wil ik er wel in geloven. Het klinkt interessant, maar ik denk niet dat ik er geld voor ga betalen, dat gaat me toch wat ver…

  [Reply]

 9. Vera Camilla says:

  Ahh, je hebt me echt super nieuwsgierig gemaakt!

  [Reply]

 10. Brechtje says:

  Wow, dat is echt apart! Wij waarzegsters die je in het echt ontmoet kan ik het nog wel begrijpen, je straalt waarschijnlijk uit hoe je je voel op dat moment. Maar via Internet, dat is wel heel knap. Ik wordt nu wel nieuwsgierig! Als ik eens heel erg in de put zit of voor een lastige beslissing sta, misschien maar eens proberen. ;)

  [Reply]

 11. sel says:

  ze heeft dit op haar pagina staan:
  PLEASE NOTE: If you reject payment verification during our session I will NOT continue with the session and you WILL be blocked!! NO EXCEPTIONS! If you void a payment I WILL report you to Bitwine support for further action!!!

  wat betekentde laatste zin dan, wat bedoelt ze daarmee??

  [Reply]

  Ivy Reply:

  Als je niet betaald, dan onderneemt Bitwine (het platform dat tussen jou en de waarzegger staat) stappen. Maar als je gewoon betaalt, is er niks aan de hand!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  klopt!

  [Reply]

  Yvonne Reply:

  Maar, dat zou ze dan van te voren toch ook moeten weten of die persoon wel of niet gaat betalen? ;-)

  [Reply]

  Andi Reply:

  Ik spreek weinig Nederlands, maar ik opnieuw zal proberen. Soms weet ik als iemand zullen niet betalen. Maar ik moet mezelf eerst openen om de energie. Afhankelijk van de client, het werk kan moeilijk. Vooral wanneer zij niet zijn geopend zijn en u vermogen te testen. Dat is niet leuk! ;)

  [Reply]

 12. Wendy says:

  Lieve Mascha, wat een bijzonder verhaal! En wat fijn dat je dit met ons deelt!
  Als ik het zo hoor heb jij wel interesse in spiritualiteit en alles wat daarbij hoort. Of heb ik het mis? Geloof jij ook in geesten en erin dat sommige mensen geesten kunnen zien? Geloof je in mensen die pijn van andere mensen kunnen zien/voelen? Ben er benieuwd naar hoe je daar tegenaan kijkt!
  Liefs,

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ja, daar geloof ik in :) ik ben best spiritueel ingesteld! Mag eigenlijk niet als je hulpverlener bent he, daar is het zo dat als iemand geesten beweert te zien, diegene vast psychotisch is.

  [Reply]

  Saartje Reply:

  Gek is dat he! Het lijkt mij zo moeilijk om met een patient op een bepaalde manier om te gaan ‘ volgens de boekjes’ ,maar diep van binnen toch twijfelt aan het feit of diegene toch gelijk heeft

  [Reply]

  Janinette Reply:

  Ik ben hulpverlener en geloof wel degelijk in geesten. Wanneer een cliënt mij verteld dat hij/zij hier last van ondervind neem ik dit serieus en komt het begrip ‘psychotisch’ niet in mij op. Ik denk dat de hulpverleners momenteel wat dat betreft redelijk ‘gemoderniseerd’ zijn. Ik spreek dan voor mijn generatie, de geitenwollensokken hulpverleners zien het misschien wel even anders, maar who cares ;)

  [Reply]

 13. Kim says:

  Ik geloof hier zeker wel in. Ik was wel een beetje teleurgesteld toen ik er aan het einde achterkwam dat het betaald was :’) Wie weet doe ik het een keer.. Met die gratis minuten schiet je waarschijnlijk niet zoveel op he? Hoeveel zijn dat er?

  [Reply]

 14. Selina says:

  Ik geloof hier wel in ja. Wel knap dat Andi zulke dingen via de computer kan.
  Mijn moeder is nu 2x in den haag naar een helderziende psychologe gegaan, nooouu die vertelde ook dingen waar je mond bij open vielen, die zó op zijn plaats waren! Door de dingen die ze over mij vertelde heb ik nu veel meer vertrouwen in een belangrijke stap die ik dit jaar wil maken.

  [Reply]

  Carmen Reply:

  Welke psychologe is dat als ik vragen mag? Erg benieuwd.

  [Reply]

 15. Sundea says:

  Heyy wat interessant.
  Ik had trouwens nog een vraagje, komt er nog een persoonlijke update over je reis naar Jamaica? Xxx

  [Reply]

 16. Kimberley says:

  Toevallig heb ik net een stukje gelezen in mijn Nederlandse boek over zulke waarzegsters. Ik snap nu ook veel meer hoe ze aan al die antwoorden komen. De ‘basis’ waarzegsters vind ik nu grote larie koek daardoor. (Ik heb het zelf geprobeert met die technieken die erin stonden en raad is; Ik kon het ook!) Maar voor mensen die het tot de dag af kunnen voorspellen en waar je weinig informatie aan doorspeelt. Daarvan vind ik het nog steeds ongelooflijk knap.

  [Reply]

  Celine Reply:

  Ik ben best wel geïnteresseerd in dat boek, zou je me kunne vertellen wat de titel is?

  [Reply]

  Olfa Reply:

  Ja wel boek is dat?

  [Reply]

 17. Babette says:

  Lijkt me wel leuk om te proberen alleen vindt ik het wel een beetje jammer dat het geld kost.

  [Reply]

 18. Esther says:

  Ik vind het erg jammer dat het Engels is, of ik zou aan de slag moeten gaan met google translate. Mijn engels is brak. Ik vind 15 dollar voor 10 minuten écht niet duur hoor. Ligt er ook een beetje aan hoe snel ze antwoord natuurlijk… als ze vijf minuten over één vraag doet wel natuurlijk.

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Nee ze is heel snel, in de gratis minuten begint ze al.. in 10 min heb je er al veeel uit :)

  [Reply]

 19. Sophie says:

  Mwaa, ik weet het niet. Kijk maar eens een aflevering van Rambam op Nederland 3. Zij hebben een item gemaakt over dit soort dingen. Onder andere Derek olgovi komt er in voor.

  [Reply]

 20. Esthie says:

  Indrukwekkend stukje MAscha, ik ben zelf gevoelig zal ik maar zeggen, en heb best veel gehad aan deze site: http://www.spiritueel.com (wil geen reclame maken hoor maar is gewoon een gratis website) van een vrouw of meisje die een aantal artikelen over dit onderwerp schrijft. Best wel indrukwekkend. Haar heb ik ook weleens gemaild en ze mailde heel lief terug. Maja ik ben pas 15 en nog niet heel veel ervaring ofzo hihi. Liefs

  [Reply]

 21. Hedwig says:

  Ik vind het eigenlijk heel interessant en ik sta er voor open, maar ik vind het nog steeds ontzettend lastig om erin te geloven. Ik vind het zo knap dat mensen gewoon kunnen weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik ben ook nog een beetje sceptisch, en ik kan maar gewoon niet begrijpen hoe zij die dingen kunnen weten, maar ik vind het zo interessant! Dit stukje heeft me weer een andere kijk gegeven op spiritualiteit. Vroeger was ik daar wel veel mee bezig, totdat ik me realiseerde dat ik maar geen ‘bewijs’ kreeg en toen ben ik er eigenlijk mee gestopt. Ik vind het echt heel interessant en zou graag een keer met haar willen praten.
  (En dit herinnerd me eraan dat ik het Zesde Zintuig gemist heb, haha! Snel naar uitzending gemist!)

  [Reply]

 22. krulletje says:

  Wow! Hier ga ik zeker binnenkort gebruik van maken. Bedankt voor de tip! Ik heb in het verleden wel eens met ‘psychics’ gesproken, maar niet altijd even tevreden. Ik heb momenteel ook wel een paar dringende vragen.
  Ik kom vanmiddag tijdens het surfen alleen maar op ‘paranormale’ pagina’s uit en jouw verhaal is het teken, dat ik er weer even iets mee moet doen. Thanks!

  [Reply]

 23. Mikki says:

  Ik vind het ook altijd heel bijzonder en interessant, maar toch vraag ik me 1 ding af, bij alle waarzegsters/paranormaal begaafde mensen/etc…. Ze weten altijd alles van iedereen, waarom kunnen ze dan nooit vermiste mensen terug vinden?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Volgens mij worden ze juist vaak ingezet bij dat soort zaken.. met succes.

  [Reply]

  Stephanie Reply:

  Dat met succes.. moet ik je helaas teleurstellen.
  Ik ben erg bekend op dit gebied en kan je vertellen dat er niet vaak iets echt concreets uit komt. Een idee wel maar niet vaak dat iemand hierdoor gevonden wordt etc

  [Reply]

  Naomi Reply:

  Jawel hoor,, er is ook een programma over, ‘het zesde zintuig plaats delict’ heet het geloof ik.

 24. romy says:

  Ik ben niet zo van die spirituele dingen, vind dat zo eng, haha!

  [Reply]

 25. Simone says:

  Ik vind het een bijzonder verhaal, en zo geloof ik er ook best in! Zelf heb ik nooit zoiets ervaren, en het lijkt me toch wel interessant om het eens uit te proberen. Het enige nadeel vind ik dat je moet betalen. Ik snap wel dat die mensen ook geld willen verdienen hieraan, maar kan je niet 1 vraag stellen zonder dat dit geld kost ? Aangezien je schreef ”Je begint met een paar minuten gratis.” Of heb je meteen een probleem als je een paar minuten gratis chat en daarna ermee stopt?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Nouja, het is niet echt aardig vind ik zelf.. even gratis gebruik maken en weg gaan. Het heeft ook met gunnen te maken, je moet haar ook wat geld gunnen voor haar werk :)

  [Reply]

  Simone Reply:

  Dat is dan weer de andere kant ervan, omdat ik het ook weer niet aardig vind van mezelf als ik meteen weg ga haha. Maargoed, van mijn ouders mag het nooit, geld uitgeven aan zoiets. Maar toch een boeiend verhaal Mascha :) !

  [Reply]

  emily Reply:

  Ik had even het gratis geprobeerd, maar merkte net dat ik geen paypall heb of speciale bankkaart, je kan dit wel maken, maar is dit betrouwbaar? Ik voel mij nu best wel schuldig omdat ik nu niet verder kan, terwijl ik best wil betalen :)

 26. K. says:

  Grappig dat ik dit lees & dat dit je geholpen heeft! Ik oefen zelf namelijk voor waarzegster en kan ook communiceren met dode/ geesten (nee, dit verzin ik niet). Het doet me goed om te lezen dat je er in gelooft en dat het zeker een inpakt kan hebben! Vaak stellen mensen mij in vraag, maar het menselijk brein kan veel meer dan wat de meeste mensen denken. Bij de ene is dat deel nu eenmaal meer ‘ontwikkeld’ dan bij andere. Ik denk dat ik bij die laatste hoor :) Ik ben heel erg blij met mijn gave & zou iedereen dat wel gunnen! Geloof mij, soms kan het echt raad en rust brengen. Aangezien heel de wereld alleen maar stress, stress en nog eens stress kent!

  Trouwens: voor mensen die er niet echt in geloven.. ik denk dat iedereen wel eens heeft megemaakt dat je je aangestaard voelde, zonder dat er iemand achter je liep? Wel, ikzelf heb testen gedaan met een paar mensen in de aula. 4 mensen gingen vanvoor staan en iemand duide 1 persoon aan zonder dat deze 4 dit konden zien. Iedereen moest zich dan fixeren op deze persoon. Toen ze vroegen wie vond dat hij bekeken werd moest een bordje omhoog stoppen. Dit was altijd maar 1 persoon & ook steeds digene die door de aula gefixeert werd. Zo zie je maar weer ;)

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Haha wat cool! Ok dit klinkt creepy maar ik doe dat soms ook, dan ga ik gefixeerd naar iemand kijken (rug, op afstand) en ze draaien zich ALTIJD om. Ja ja, ik geloof echt dat je dat kan voelen!

  [Reply]

  Gwen Reply:

  Hmm, wat vreemd! Wij hebben dit ooit eens getest in de klas maar dat was niet echt een succes. Als ik vooraan stond voelde ik me gewoon de hele tijd aangestaard ookal was dit niet zo… Ik weet echt niet goed wat ik allemaal moet denken van zo’n paranormale dingen, ik geloof er ergens wel in, maar heb al teveel documentaires gezien waarin zoveel zogezegd paranormale dingen kunnen verklaard worden :) Ik durf trouwens nooit naar zo’n waarzegster gaan omdat ik bang ben voor slecht nieuws (stel je voor dat ze zegt dat iemand dierbaar zal overlijden?) Neen, dit is echt niets voor mij! :)

  [Reply]

 27. Cynthiiaa says:

  Yes, dit had ik nou precies nodig! Ik ben al echt een lange tijd op zoek naar iemand die mijn hand kan lezen, gewoon vertellen over hoe en wat, meer informatie over de toekomst, dat zou zo fijn zijn. Ik ga even een kijkje bij haar nemen. Dank je wel!

  [Reply]

 28. Norma says:

  Ben er ook ooit geweest zei dat ik 3x zwanger zou worden 4jaar later leerde ik mijn man kennen. Die zei ik wil er maar 1 klopt dus niet t word er maar 1 en meer niet. Ik dacht vrouwtje t toch verkeerd gehad.
  NEE. De 1e x moest ik t na 5mnd afbreken
  De tweede zwangerschap kreeg ik een zoon man zei ze had t verkeerd ik wil geen kinderen meer. Op een gegeven moment voelde ik me raar ging naar de gynaecoloog en… Was 16 weken zwanger hoe snapte ze niet lol

  [Reply]

 29. Vlinder says:

  Ik geloof er zeker wel in. Ik ben zelf hooggevoelig en weet soms ook dingen zonder dat ik ze kan weten. Voel vaak situaties heel goed aan en kan vaak gelijk vertellen hoe iemand in elkaar steekt. Ik weet ook altijd of dingen nog goed gaan komen of dat het klaar is en dan doel ik op vriendschappen/relaties. Heeft mij zeker wel gehopen om bepaalde situaties achter mij te laten en verder te kunnen met mijn leven.

  Als je haar wilt mailen moet je dan op die knop ‘leave message’ drukken en daar gelijk je vragen in zetten of moet je daar eerst een aanvraag doen? En dat Bitwine hoe werkt dat, heb je een creditcard nodig?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Dat weet ik dus niet precies.. ik zou voor de zekerheid eerst een berichtje sturen. Je kan met paypal betalen, dat kan je aan je rekening of creditcard koppelen.

  [Reply]

  Vlinder Reply:

  Thanks!! Paypal heb ik..ik ga het proberen :-)

  [Reply]

  Khus Reply:

  Ik heb haar een berichtje gestuurd met mn drie vragen. Toen heb ik een bericht terug gehad van haar of ik contact met haar wil opnemen via de chat omdat dat de enige manier is waarop je kan betalen. Zodra ik betaald heb gaat ze aan de slag met mn mail. De eerste paar minuten van de chat zijn gratis.

  Ik zie haar nu alleen niet online..

  Mascha Reply:

  Ah laat weten hoe het gaat!

 30. Sanne says:

  Bah nee dit vind ik niks. Ben sowieso tegen het principe dat alles vast ligt. Dit is sws niet mijn straatje omdat ik gelovig ben en dit wordt afgeschreven als heidens. Sorry, maar natuurlijk alle respect voor jou en alle mensen die het wel doen. Hetzelfde verhaal dus maar dan andersom. =)

  [Reply]

 31. Amber says:

  Ik geloof er ook in, heb een moeder die dingen weet, zelf weet ik ook dingen af en toe, niet zo veel en duidelijk als jij nu beschrijft en ik ben er ook zeker niet blij mee moet ik zeggen (het zijn veel negatieve dingen, vooral bij m’n moeder, dat iemand gaat overlijden/ziek is of wordt). Ik weet niet of ik het zelf zou willen weten, als er iets gaat gebeuren of wat dan ook. Ik ben altijd bang dat ik alleen maar achter negatieve dingen kom, dat ik ziek ben/word of iemand zal gaan verliezen ofzoiets, maar ook omdat ik me er dan teveel op ga focussen en dat is niet goed. :)

  [Reply]

 32. A. says:

  Moet je dan ook een account aanmaken enso?

  [Reply]

  A. Reply:

  per ongeluk een reply msorry!

  [Reply]

 33. MindOfMine says:

  Bedankt voor het doorgeven!
  Ik denk zeker dat ik hier gebruik van ga maken!

  [Reply]

 34. Miek says:

  Ik wil dit echt graag doen en ik denk dat ik het ook wel nodig heb nu (ik heb beslissingen gemaakt waarvan ik niet weet wat de uitkomst is) maar ik ben zó verschrikkelijk bang voor slecht/eng nieuws.. Dat me leven bijv helemaal gaat veranderen of dat ik/omgeving dood ga ofzo.. Ik ben daar echt bang voor!
  Of gewoon slecht nieuws dat mijn plannen niet gaan lukken :( al heb ik er wel weer goede voorspellende dromen over en astrologisch is het heel gunstig voor de plannen die ik heb gemaakt *zucht* wat is het leven zo onvoorspelbaar!
  Echt goed dat je er goed voorstaat je heb vast een mooi levenspad/lot. Ik hoop ik ook..

  [Reply]

 35. LL says:

  Wat Miek zegt heb ik ook, ik ben bang voor slecht nieuws! En ik kan er denk ik niet mee omgaan als ze zegt “doe dit niet” terwijl ik zelf denk dat het een goede beslissing is (dan weet ik niet wat ik moet doen). Om dit te voorkomen doe ik het niet, maar ik ben wel heel erg benieuwd en het wekt zeker mijn intresse.

  [Reply]

 36. Laura says:

  Ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken maar uit nieuwsgierigheid keek ik toch even op haar site en ik zag dat ze een uur geleden dit twitterde:

  psychicandi Wow… I have been SLAMMED today with readings out of the blue! Definitely not complaining though! :)

  Zou dat door dit artikel komen? Haha, vond het wel grappig!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  haha denk het wel :P

  [Reply]

 37. sara says:

  wauw wat een bijzonder verhaal. Ik geloof ook heel erg in luisteren naar je lichaam/hart en je gevoel en daarop keuzes maken. Zoals laatst had ik een slecht gevoel over waar mijn vriend was en ik stapten in de auto. In de verte kwamen er fietsers aan en ik kon makkelijker oversteken, maar mijn gevoel zei dat ik moest wachten, net als verderop toen ik voorrang verleende aan een auto. En toen precies bij een zebrapad waar ik reed, stak mijn vriend over. Het was niet leuk en ik zit er nog steeds mee (zou hier graag met Andi over praten). maar hierdoor geloof ik heel erg in dat je gevoel al veel meer weet dan je denkt en dat er mensen zijn die dat gevoel nog sterker hebben.

  [Reply]

 38. Juun says:

  Heb zojuist geld op mn paypal gezet en ga er van de week eens online voor zitten. Er zitten me een aantal dingen dwars op dit moment waar ik echt wakker van kan liggen, dus denk dat het wel fijn is om een andere point of view te horen. Zal hier later posten hoe het precies gegaan is!

  [Reply]

 39. Dewi says:

  mooi verhaal! ik geloof er zelf ook in en heb ook wel eens met zo’n iemand gepraat. het kan je erg helpen om met zulke mensen te praten
  alleen kunnen er wel wat gevaren aan zitten! sommige mensen durven geen keuzes meer te maken zonder een waarzegster worden er dus afhankelijk van. er zijn best veel neppers, maar andi is daar geen van volgens mij, weet het wel zeker eigenlijk haha
  soms moet je een verkeerde keuze maken omdat je daar iets van leert! en je hebt waarzegsters die dingen vertellen uhmm.. hoe ga ik dit uit leggen. kijk als iemands vertelt dat je nieuw werk krijgt zijn er mensen die niks meer gaan doen en gewoon op de bank gaan zitten en wachten tot het komt. maar het komt niet en dat vinden ze raar want de waarzegster heeft dat gezegt. nou dat komt omdat je er wel iets moet voor doen, omdat het niet zomaar aan komt waaien. want als je op de bank blijf zitten dan kan het je dus niet bereiken. sorry als het slecht uit gelegt is haha

  [Reply]

 40. Quinty says:

  Het lijkt me wel leuk maar ook wel een beetje eng. Ik ben dan bang dat er iets ergs gaat gebeuren of dat er juist leuke verassingen worden verklapt.

  [Reply]

 41. Linda says:

  Ik dacht altijd dat ik de enige was die online met helderzienden/waarzegsters praatte. Maar er is blijkbaar nog iemand :P Ja, ik heb het ook weleens gedaan. Ook toen ik een stuk jonger was. Wel met een nederlandse vrouw, want mijn engels is heel slecht. En echt, tegen mij zij ze ook dingen die niemand kon weten. Ze begon over mij overleden oma, die ze gewoon met de juiste naam noemde. En mijn overleden opa, die ze ook gelijk bij de juiste naam noemde. Dit kan geen toeval meer zijn!! Daarnaast zij ze ook echt hoe mijn leven in elkaar zat. Over de toekomst heeft zij ook dingen gezegd. En het gekke is dat ik daarna nog heel veel waarzegsters heb gesproken die precies hetzelfde zeiden over mijn toekomst, dus ik ben benieuwd..

  [Reply]

  Saartje Reply:

  Welke online waarzegster is dit? Ik ben hier reuze benieuwd naar!

  [Reply]

 42. Renske says:

  Omg wat spannend dit wilde ik altijd al eens doen, maar ik heb niet echt concrete brandende vragen… kan ik ook “gewoon een babbeltje” maken met haar? Dus zonder dat ik vragen heb dat ze gewoon zegt wat ze ziet?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ja tuurlijk :)

  [Reply]

  Renske Reply:

  Omg ik chat nu met haar <3

  [Reply]

  Mascha Reply:

  succes! Ben benieuwd wat je er van vind!

 43. Khus says:

  Ik heb gister een mail terug gehad met antwoorden op mn vragen en ik moet zeggen dat ze me wel goed heeft geholpen. Haar mail was ook echt heel uitgebreid. Ben nu weer aan het kijken of ze online is omdat ik nog een paar vragen heb nav haar mail. Omg ik hoop niet dat dit verslavend werkt :p

  [Reply]

 44. Minka says:

  Gisteren een half uurtje met haar gepraat, ze heeft me voorspelt dat ik aan het einde van de maand begin van volgende maand een nieuwe auto heb. Een rode. Ik vertelde haar dat ik het er inderdaad over heb gehad om een nieuwe te kopen (tweedehands) maar eigenlijk pas in september. En dat ik een bloedhekel heb aan rode auto’s haha. Dus die kans lijkt me klein maar goed als het een aanbod is dat ik niet kan weigeren… “super cute” noemde ze de auto. Verder voorspelt ze een TV of gewoon interview in “June”… ook hiernaar ben ik nieuwsgierig. Helaas lukte het niet om met een dierbare overleden persoon contact te maken maar dit kan ik me voorstellen. Ik vond de tijd echt voorbij vliegen en ik weet niet goed wat ik van haar vind… MAAR als bovenstaande inderdaad uit komt laat ik het hier weten.. (als jullie het leuk vinden..)

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Haha leuk zo specifiek over die auto :P

  [Reply]

  Desiré Reply:

  Ja lijkt me leuk om te horen wat er van is uitgekomen; ik vind het wel altijd interessant!

  [Reply]

  Barbara Reply:

  En?? Is de rode auto in je bezit?

  [Reply]

  Minka Reply:

  Nee helaas niet… maar er is wel iets symbolisch gebeurd met een rode auto en dat vond ik ook frapant. Wellicht heeft ze het symbool anders geïnterpreteerd.

  Het interview in Juni is er niet van gekomen. Tenzij het nog komt maar het lijkt me sterk.

  Helaas ben ik niet onder de indruk vooralsnog. Geef haar ook niet de ‘schuld’, ik geloof in het creëren van je eigen toekomst. Niet alles ligt vast dus maak je een andere keuze dan verandert je toekomst weer. Dit is mijn visie uiteraard maar dat kan wel verklaren waarom het bij de een wel uitkomt en bij de ander niet. Het is een moment opname.

  Wel jammer moet ik zeggen want had echt een fijn en goed gevoel na het gesprek met haar en hoopte zeer dat ze gelijk had. Mocht het nog veranderen of ze zat er een maandje naast dan post ik het hier zeker! ;-)

  [Reply]

  Desiré Reply:

  @Minka: Ik geloof dat je compleet gelijk hebt met je visie. Ook ik zie het als een momentopname en dat je zelf je toekomst maakt door je keuzes.
  Feit blijft dat ik het wel interessant vind en ik ook zeker weet dat er mensen zijn die t heel vaak bij het rechte eind hebben wat betreft voorspellingen.
  Ik ben benieuwd hoe het er nu voor staat met jouw voorspellingen, of er alsnog iets van is uitgekomen.

 45. Michelle says:

  Ik vind dit soort fenomenen altijd apart. Ik ben heel wetenschappelijk ingesteld en geloof niet in dingen die natuurkundig/scheikundig onmogelijk zijn. Ik geloof dus ook niet dat waarzeggers de toekomst kunnen zien oid. Maar uiteraard, wat ik hier lees geloof ik wel. En ik vind het heel bijzonder en fascinerend. Want hoe doet ze ‘t dan wel?
  Het is een beetje net als een geloof. Ikzelf geloof niet in God, ben niet Katholiek, Protestants, Moslim of iets anders. Maar ik geloof wel dat het mensen die wel geloven ontzettend kan helpen. Dat ze er hoop uit putten en dankbaarheid.
  Ik zou niet met Andi gaan chatten (heb ook geen Paypal en alles), maar ik ben wel heel nieuwsgierig geworden. Ik zou zoiets weleens bij mezelf willen ‘uitproberen’, ook al geloof ik er dus juist niet in.

  [Reply]

  Barbara Reply:

  Ah dit vind ik zo mooi he, dat je zegt hoe jij erover denkt maar het niet volledig uitsluit en het bijzonder vindt. Echt goed dat je die openheid hebt, dus het niet bij voorbaat afkeurt omdat het ‘niet meetbaar’ zou zijn of iets dergelijks. :)

  [Reply]

 46. MichelleH says:

  Ik weet niet of ik er al (mentaal) klaar voor ben om hier gebruik van te maken, maar het is een geruststellende gedachte dat er een betrouwbare psychic is als plan B.
  Bedankt dat je deze post hebt geschreven, het komt voor mij op een cruciaal moment. :)

  [Reply]

 47. Cheryl says:

  dankje mascha ik ben al een tijdje opzoek naar een waarzegster maar ik heb wel geluk dat ik goed ben in engels anders had ik het niet gekunt ik heb haar een mailtje gestuurd nu hoop ik op antwoord

  Bedanktt !

  [Reply]

 48. Tatjana says:

  :D

  [Reply]

 49. Wen says:

  Ik vind dit echt heel interessant maar ook eng, straks voorspelt ze slechte dingen en wil je die proberen te veranderen. Misschien is dat helemaal niet de bedoeling? Dat je leven dan ineens heel anders loopt, snap je wat ik bedoel?

  [Reply]

 50. Andi says:

  Hallo dit is Andi! Mijn Nederlands is niet zo goed, maar ik probeer! Geboren ik ben intuïtief. Ik geloof dat iedereen zijn is! Ik heb dit beroep 16 jaar en hebben een uitgebreide training. Ik heb duizenden reviews op een andere website, maar het is duurder dan Bitwine omdat ik van de vergoedingen te betalen!! Ik heb ook mijn eigen blog waar ik schrijf horoscopen en andere metafysische onderwerpen! Ik ben nogal makkelijk in de omgang, maar vergeet niet je moet 18 jaar oud zijn om informatie te ontvangen! Ik geniet echt van het helpen van anderen met mijn vaardigheden! Stuur een bericht naar mij weten nog veel meer! Heb een prachtige dag!

  [Reply]

  D. Reply:

  Ahhw this is so sweet! I would love to chat, but you’re offline at the moment. I hope to speak to you soon!

  [Reply]

 51. Jolien says:

  Ik had vannacht ook een chat met haar gehad.Als je nieuwsgierig bent over dingen maar je wilt de antwoorden niet weten kun je altijd nog specifieke vragen stellen. Zo wou ik alleen weten wat er tussen mij en mijn vriend zou gebeuren. De rest wil ik liever gewoon afwachten maar ik zat erg in de knoop want mijn relatie met hem is niet ” de gemakkelijkste situatie ” ;p . Zij omschreef onze situatie goed en voorspelde dingen die echt kunnen gebeuren want ik zelf weet ook al een beetje dat rond die maanden iets gaat gebeyren.. Ik vind het een beetje eng om alles in detail te vertellen want ik wil het niet ”Jinxen” maar geloof mij. Ze vertelde dingen dat ze niet kon weten. Zoals de verwachtingen die ik had over verloven en trouwen die alleen ik en mijn vriend weten Zit hier met een big smile! Heel erg bedankt Mascha voor het delen van deze ”informatie ”:) Normaal comment ik nooit op dingen :$ En ja het kost geld maar het is het wel waard! Ik merkte ook al gelijk dat ze geen ”geldwolf” is. Zij begon al in de free-time en deed geen rare ”uitrek trucjes” zodat ze meer geld kon verdienen.

  [Reply]

  Jolien Reply:

  god.. wat kan ik toch duidelijk typen.. NOT :p succes met lezen. gebeyren=gebeuren.

  [Reply]

 52. Tessa says:

  Stopt de tijd vanzelf als het “geld” op is? of kan het doorlopen waardoor je heel veel moet betalen? Welk tijdstip kan je het beste op haar wachten? want ik zag haar gister heel even online, maar toen ik haar aansprak was ze weer weg. daarna zag ik haar niet meer online

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Je geeft zelf een limiet aan als je begint, bijvoorbeeld $20. Als dat dan op is stopt het ook :) Als je minder lang chat wordt alleen het bedrag dat je hebt gehaald (bijvoorbeeld $8) van je paypal geschreven.

  [Reply]

 53. evelien says:

  hoe geef je een limiiet aan?? hoe begin je het gesprek??hoe zeg je ik wil een toekomstvoorspelling

  [Reply]

 54. Jessica says:

  Ik wil dit al heel lang heel graag doen.. Maar had geen idee bij wie ik terecht kon, er zitten zoveel neppers tussen.. Nu jij haar heb aangeraden durf ik het zeker aan, superbedankt!

  [Reply]

 55. Dudu says:

  Als je niet op ‘chat with me’ kan drukken ( grijs ) dan is ze er zeker niet??

  Mascha; vind het trouwens heel tof van je dat je dit met ons deelt.. Je hebt van die mensen die zulke dingen voor zichzelf houden, wrm?? Geen idee!!

  Your the best!

  [Reply]

 56. D. says:

  Zoals beloofd zou ik het laten weten als ik met haar had gesproken, dat heb ik dus net gedaan!
  Ze is inderdaad erg aardig, maar ik weet nog niet wat ik ervan moet vinden, er was niks shocking waarvan ik dacht: hoe weet zij dat over mij?! Ik had ook liever dat zij meer vertelde, zonder dat ik vragen hoefde te stellen, maar ze gaf duidelijk antwoord op mijn vragen.
  Er waren algemene dingen die ze zei zoals je ouders geven veel om je etc.
  Ik vroeg haar is er iets wat je mij adviseert wel of niet te doen, toen zei ze dat ik hele hoge eisen aan mezelf stel/zeer streng ben voor mezelf, maar ik herken mezelf daar niet in. Dat gaf ik ook aan en toen zei ze je denkt wel altijd aan anderen, soms doe je dingen niet voor jezelf, maar zou je het wel doen voor iemand anders. Dit klopt wel, maar ik vraag me af wat ze zou zeggen als ik zei dat ik wel hoge eisen aan mezelf stel… Zou ze dan hetzelfde als wat ze nu zei, zeggen.. Of zou ze verder gaan met je stelt veel te hoge eisen aan jezelf..?
  Ze zag dat ik aan het einde van volgende maand goed nieuws krijg te horen, wat te maken heeft met carrière.. Ik heb een goede keuze qua opleiding gemaakt, het zal mij erg helpen en dat ik gelukkig ga zijn in mijn carrière. Verder zei ze dat er 2 jongens zijn in mijn omgeving en vroeg of ik nu met iemand ga.. Ze zei dat die 2 jongens gevoelens voor mij hebben, waarvan ik het nog niet weet, ze gaf ook een voorletter van 1 jongen.. En dat binnenkort dus een jongen z’n gevoelens over mij aan mij gaat vertellen, ik hem ook echt leuk ga vinden en dat we best een lange tijd gelukkig blijven, maar ze weet niet of hij ‘the one’ is. Ze vertelde ook een beetje over zijn persoonlijkheid, wat hij nu doet etc., maar ik herken er niemand in.
  Ze zei dat ze niets slechts of verassends ziet wat mij stres zal bezorgen. Wat een verhaal en dit was het dan samengevat.. :p

  [Reply]

  D. Reply:

  Oke, ik geloofde er niet echt in, maar ze voorspelde dat ik goed nieuws krijg aan ‘t einde van de maand, wat te maken heeft met carriere. Dat is gewoon uitgekomen.. Ik ga aan het einde van volgende maand beginnen met stage lopen, terwijl ik normaal gesproken over 2 weken hoor te beginnen! Toen ik aangaf dat ik over 2 weken (toen nog wat langer terug) met stage begin, zei ze: jaa, klopt!! ik zie een soort leerproces/stage. Dat kan geen toeval zijn, toch?

  Ze voorspelde ook dat het met m’n familie gewoon goed gaat en het ook zo blijft gaan, zoals het toen ging en dat er voorlopig niks zal zijn waardoor ik ga stressen. Maar ik ben nu juist aan het stressen om iets in de familie, dus ik weet nog steeds niet wat ik er echt van vind…

  [Reply]

  MichelleH Reply:

  Ik ben regelmatig de comments op dit artikel aan het lezen om te zien wat de ervaringen van andere mensen zijn (voordat ik er ook aan ga beginnen), dus bedankt dat je nog even terug kwam om het “resultaat” te posten. :-)
  Intrigerend verhaal in ieder geval…

  [Reply]

  Desiré Reply:

  Leuk dat je even opnieuw een update geeft, tnx! Ik blijf het interessant vinden, al denk ik niet dat er iemand is die alles goed aan voelt en altijd goed zit. Er hoeft ook maar *iets* te gebeuren en dingen lopen weer heel anders als hoe ze er voorheen uit zagen te gaan lopen.

  [Reply]

  D. Reply:

  Geen dank! Ik lees ook graag ervaringen van anderen, vandaar haha..

  Nog een update: het gaat ook goed met m’n familie. Maar ze zei dat ik nergens over zou stressen, terwijl ik nog nooit zo erg heb gestresst, maarja..

  [Reply]

 57. Megan says:

  Toen ik dit las kreeg wist ik gelijk dat ik dit moest doen, ik kan het ook maar niet uit m’n hoofd zetten. Zit de laatste tijd niet zo lekker in m’n vel en voel me eigenlijk een beetje verloren. Dus nu heb ik een paypal account aangemaakt enzo en probeerde ik vanmiddag dus te chatten, maar ging het een beetje mis met het betalen dus heb ik uiteindelijk niet kunnen chatten.

  Hoe doen jullie het met paypal? Ik wilde direct vanuit mijn bankrekening betalen, maar dat lukt niet.

  [Reply]

  D. Reply:

  Heb je wel de gratis minuten kunnen praten? Want bij mij begon het gesprek, ook over voor hoeveel $ ik wil praten, en op een gegeven moment kwam er een pop-up over betaling en moest ik me inloggen op paypal, that’s it..

  [Reply]

  Megan Reply:

  Ja dat lukte wel! Ik kreeg ook die popup en dan wilde ik direct betalen vanuit mijn rekening, maar dat lukte niet. Ik kon alleen maar mijn saldo opladen maar dat duurt 4 tot 6 dagen. Dus of iedereen hier had al saldo op paypal staan, of hij deed het gewoon niet goed bij mij?

  [Reply]

  D. Reply:

  Sorry, ik zei het verkeerd! Ik had inderdaad geld overgemaakt, maar bij een andere webshop hadden ze wel via Paypal het geld van mijn rekening afgehaald. Maar dit duurt een paar dagen, ik denk niet dat het in dit geval mogelijk is?

 58. soraya says:

  wauw.. bizar.. ik ben zelf echt heel bang voor dat soort dingen stel je voor er gebeurt iets ergs in de toekomst dan zou ik dat nu echt niet willen weten!
  Ik weet niet hoe het komt maar ik krijg echt een angst gevoel als ik er aalleen al aan denk, dus als ik het ooit zou doen dan zou mijn hart denk ik in mijn keel zitten haha.
  wel heel bijzonder dat ze alles wist, zowel over je feest als je kantoor wauw im speachless

  [Reply]

 59. Arabella says:

  Ik ben zeker spiritueel, maar ik mag en kan hier niet in geloven volgens mijn geloof (islam). Vroeger vroeg ik me ook af – net als heel veel mensen – hoe de mediums al die dingen over je kunnen weten. Dat je precies de dingen die niemand weet eruit konden pikken. Gelukkig heeft de islam een duidelijk antwoord en nu ik ouder ben en het allemaal beter snap, heb ik er geen twijfels meer over. Ik ga het hier niet vertellen, want dan zal ik voor gek verklaard worden.
  Als ik zulke verhalen lees, voel ik altijd een soort van medelijden. Niet op een manier dat ik iemand uitlach of minder over hen denk. Maar het is gewoon typisch voor de mens om zo bang te zijn voor het onbekende. Niet dat ALLES ineens duidelijk wordt als je een geloof aanhangt, maar de islam leert je juist dat je vertrouwen moet hebben in God en dat je alles ook aan hem overlaat. Dat je God in goede tijden én in slechte tijden bedankt, want je weet nooit wat de werkelijke reden is waarom iets gebeurd. Misschien kom je daar tijdens je leven ook nooit achter.
  Het accepteren dat je nooit helemaal zal begrijpen waarom iets gebeurd op een bepaalde manier vind ik wel mooi aan geloven; het is een stukje overgave waartoe je bereid moet zijn.
  Maar dit wordt beetje een te lang stukje haha. Voor de duidelijkheid, ik val niemand aan en iedereen is vrij om te geloven wat hij wilt. Dus ook in Andi ;)

  [Reply]

  Saartje Reply:

  Lijkt mij een prachtig geloof de Islam. Wat voor antwoord heeft de islam hierop?

  [Reply]

 60. Yvonne says:

  Onzin. Ze heeft waarsschijnlijk gewoon de beschikking over je computer ofso. Hacker.

  [Reply]

  Yvonne Reply:

  en contacten.

  [Reply]

 61. Sheela says:

  Woww, ik ben benieuwd :)

  [Reply]

 62. Bianca says:

  Hm, wat vreemd. Ik geloofde wel al dat er mensen zijn die dingen aanvoelen, maar dan in real life. Ben ook al eens zelf naar een waarzegster geweest en die wist ook dingen die ze gewoon niet kon weten. Maar via chat of telefoon geloofde ik niet zo in eigenlijk. Maar als jij er zo’n goede ervaringen mee hebt, moet het wel echt zijn. Dus dankje voor de tip!

  [Reply]

 63. Jessy says:

  Ik heb net geprobeerd. Sommige dingen zijn echt waar die ze zijn en kan je niet perse verzinnen. Ik vroeg of ze iets over m’n persoonlijkheid wist en ze zei dat ik best wel stil ben tot dat mensen me leren kennen en dat ik erg loyaal ben aan vrienden. Dit klopt helemaal. Verder vroeg ik over studierichting die bij me passen en ik vroeg of psychologie bij me paste en dat was zeker zo. Ze zei zelf dat educatie ook goed paste en hoewel ik dit echt niet wil heb ik dit heel vaak van andere gehoord dus vond ik dat wel bijzonder. Verder zei ze ook nog dat ik niet zo m’n best te doen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, hier zat ze ook goed en dat als ik alles gewoon liet komen en minder dingen wil plannen ik meer van dingen kan genieten. Het enige wat ik dus over mezelf gezegd had was dus dat ik psycholgie interessant vond en de rest kwam ze allemaal zelf mee! Dus dat was zeker interessant! Binnenkort nog maar eens mee gaan praten.

  [Reply]

  D. Reply:

  Wat ze bij jou allemaal heeft gezegd vind ik echt niet iets wat iemand niet kan verzinnen..
  “dat ik niet zo m’n best te doen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen” zei ze ook tegen mij, terwijl ik totaal niet zo’n persoon ben en altijd mezelf blijf.

  [Reply]

 64. Dorien says:

  Ik heb zojuist heel kort gechat met Andi. Daarvoor had ik al geprobeerd met anderen (de gratis minuten), maar die lieten een slechte indruk na bij mij. Andi was heel vriendelijk, hielp me al vanaf de eerste seconde zonder de tijd te laten lopen enzo. Heb 5 dollar besteed aan haar omdat ik dat toevallig nog had op PP. Als ik meer had, gaf ik meer.
  Ik ben al 9 maanden naar werk aan het zoeken (na afgestudeerd te zijn) en wou dus inzichten op dat vlak. Meteen nadat ik dat typte, zei ze dat ik snel iets ging vinden via een uitzendbureau. Toeval is dat ik maandag mag solliciteren voor een job als uitzendconsulent. Ook zei ze dat ze me eerder in een kantoor ziet, dan in bijv. de verkoop. En dat waar ik terechtkom, er een lange tijd zal blijven. Toen mijn credits op waren, kon ze het niet laten om te zeggen dat ook mijn relaties enorm gaan verbeteren binnenkort. Dat zei ze gratis na de tijd, wel lief van haar!
  Zij is inderdaad een dikke aanrader tussen alle oplichters!

  [Reply]

  Dorien Reply:

  En nu heb ik de job! Vind het wel al behoorlijk indrukwekkend. Als ik nog ooit met iets zit, waar ik zelf niet van weet wat ermee te doen, dan zoek ik haar nog eens op!

  [Reply]

  Barbara Reply:

  Nooo! Hahaha gefeliciteerd met je baan! Wat goed dat je een berichtje hebt geplaatst met dit nieuws!

  [Reply]

 65. Feline says:

  Ik heb vandaag met andi gesproken na aanleiding van dit artikel.
  Ik herkende veel van de dingen die ze zij.
  Toen ik haar vroeg hoe mijn toekomst eruit ziet en of ik de doelen ga halen die ik ZO graag wil gaan halen, antwoordde ze dat iik ze zelfs zou overschrijden en dat ik goed op weg was!
  IK HOOP DAT ze gelijk heeft!
  Heb je misschien ooit aan haar gevraagd hoe ze al die dingen kan weten en al dat soort uitspraken kan doen? Voelt ze dat door haar beeldscherm heen of ziet ze plaatjes verschijnen of iets dergelijks?

  [Reply]

 66. loesje85 says:

  Wat leuk! Ik ben wel nieuwsgierig gemaakt naar deze persoon :-)
  Zelf heb ik tot nu toe 1x iets spiritueels gedaan. Dat was via Jozina de Haan, bij haar heb ik een schilderijtje besteld en je krijgt daarbij nog wat informatie. Erg mooi! Een vriendin van mij had haar aangeraden en zij heeft meer contact met haar. ik vond het wel leuk voor een keertje. De informatie erbij is was zij voelde voor jou bij dat schilderij dat ze dan gemaakt heeft en wat de kleuren betekenen voor jou in je leven.
  Verder ben ik nu aan t kijken voor een boekje voor mij en mn dochtertje die onlangs is geboren. (Ook op aanraden van dezelfde vriendin :-) ) http://www.persbooks.com/product.asp?prodID=MH&show=25 hopelijk niet erg als ik de link erbij zet. Wat mn vriendin zei is dat haar jeugd en de band met haar vader er duidelijk in naar voren kwam. ook toekomst dingen stonden daarin. Dit lijkt mij ook erg leuk om te hebben.
  Miss wordt Andi mn volgende “project”…hihi. Wel leuk om te lezen hoeveel mensen toch zo af en toe zoiets doen of interessant vinden.

  [Reply]

 67. Veerle says:

  Ik ken ook een “medium”het heet psychologie. En zijn glazen bol is in dit geval Google.

  [Reply]

 68. Loes says:

  Kan ze je echt over alles dingen vertellen? Dan bedoel ik ook met liefde enzo?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  ja dat vooral :)

  [Reply]

 69. Rachel says:

  Ergens krijg ik een rilling en vind ik het zo onwerkelijk maar aan de andere kant ben ik zo super nieuwgierig. Als zij echt wat over je toekomst kan vertellen zoals bij jou, wauw.. i can’t believe it! Ik geloof er wel in. Thanks for sharing!

  [Reply]

 70. Moniek says:

  Hmm, misschien komt dit binnenkort van pas :) Ga dit artikel even onthouden!

  [Reply]

 71. Tineke says:

  Ik ben na het lezen van dit artikel gelijk gaan kijken of Andi online was en ja hoor, das was ze! :-) Gelukkig heb ik een PP gekoppeld aan mijn rekening dus na de introducerende minuten ben ik gelijk voor een gesprek van 10 minuten gegaan.

  Doordat ik nu voor zes maanden in het buitenland zit twijfel ik vaak over dingen die met mensen thuis spelen maar die ik moeilijk op te lossen vind. Toen ik sprak over de liefde, zei ze meteen “you two need to reconnect emotionally”… wat zó waar is. Dit wist ik al wel, maar maakte voor mij duidelijk dat zij inzicht had ik de situatie. Ook gaf zij iets aan wat er in begin mei zou gaan gebeuren (wat ik liever hier niet post)… ik ben benieuwd. Hopelijk onthoud ik het om hier te posten wat m’n bevindingen zijn, want dat is voor jullie net zo interessant natuurlijk. Nog even geduld. :)

  Ik voelde me in ieder geval heel erg op mijn gemak bij haar. Voordat de chat begon was ik wel een beetje zenuwachtig, maar na de eerste begroeting was dit gelijk weg. Ik zit nu met een grote glimlach op m’n gezicht, het was echt heel fijn. Bedankt voor de tip, Mascha! Dit is iets heel fijns als je je een beetje alleen voelt in een toch wel eng, vreemd land. :)

  [Reply]

  Desiré Reply:

  Ik hoop voor je dat het ook uitkomt hoe ze het je verteld heeft. Hopelijk wil je dat hier iig wel even laten weten ;) (zonder te zeggen hoe en wat, is natuurlijk niet nodig om in details te treden maar ik zou graag willen weten of zo’n echte voorspelling ook uit komt)

  [Reply]

 72. Shiloh says:

  İk heb gisteren ook gesproken en ze zei dat ik eund volgend jaar zou gaan trouwen. :O
  Met iemand die ik waarschijnlijk ken, ze heeft alleen een voorletter verklapt en het klopt ook nog echt. İk praat regelmatig met een jongen die zij dus heeft geraden. :O :O

  [Reply]

  Shiloh Reply:

  İk weeet niet of ik het moet geloven hoor! :/ maarja we zullen zien met de tijd!

  [Reply]

  D. Reply:

  Bij mij had ze het over 2 jongens, waar ik het nog niet van weet dat ze me leuk vinden en ze gaf een voorletter van 1 van de 2, maar er komt niemand in mij op.. Even afwachten of dat ook uitkomt haha.

  [Reply]

  Desiré Reply:

  Idd, ik ben benieuwd bij jou! :)

  dana Reply:

  Shiloh, is er ondertussen al iets veranderd? Of uitgekomen van wat ze zei?

  [Reply]

 73. Melissa says:

  Lijkt me cool, maar toch wel vreemd.. Ik bedoel, hoe kan ze nu die dingen weten over jou? Ik zou het graag proberen, maar ik ben 13 en betaal niet via internet enzo. Heel jammer, maar misschien later? Ik hoop dat ze je goed kan helpen en dat je dingen die ze voorspelt uitkomen voor je :)

  [Reply]

 74. Siel says:

  Fascinerend :)
  Als ik nu echt met iets zou zitten zou ik het wel overwegen denk ik. En dat komende van een vrij sceptisch persoon!

  [Reply]

 75. Iva says:

  Gedaan. Dit is echt zoiets wat je een keer gedaan moet hebben vond ik. Ik sta overal voor open en vond het bijzonder wat ze zei. Alles klopte wat ze zei… En als nu alles uitkomt wat ze zei, ben ik gelukkig :)

  [Reply]

 76. merly says:

  Interessant. Praat je met haar via skype of via chat? Ik zou het best eens willen proberen.

  [Reply]

  Bubs Reply:

  Je kan via de chat met haar praten

  [Reply]

 77. Bubs says:

  Ik heb een paar dagen geleden ook met haar gesproken. Het was echt heel apart, ze wist veel over mij en de situatie waarover ik wilde praten. Ze is ook heel lief, ging ook rustig door met chatten nadat de tijd al eigenlijk op was. Ga absoluut nog een keertje met haar chatten.

  [Reply]

 78. Iva says:

  Ik heb geen twitter maar… die horoscoop voor het weekend die jij had getwitterd Mascha, die klopt voor mij echt helemaal…. echt bizar…

  [Reply]

  Mascha Reply:

  I know, vond het eng!

  [Reply]

  dana Reply:

  Masha, welke horoscoop was dat, kan je hem in PM sturen?

  [Reply]

 79. tess says:

  Na dit gelezen te hebben krijg ik het niet meer uit me hoofd!
  het blijft maar door me hoofd spoken, Had net de beslissing genomen om samen met mijn moeder om te gaan bellen,

  maar helaas lees ik net dat je 18 moet zijn !
  in augustus word ik 18 en dan zou dit een mega gaaf cadeau zijn.

  [Reply]

 80. Barbara says:

  Ik heb overigens ook met haar gepraat, alweer eventjes terug. Ik wist eigenlijk half niet wat ik moest vragen omdat m’n hoofd zo vol zat en ik geef toe, ik was ook ietwat sceptisch. Maar ze heeft e.e.a. aan voorspellingen gedaan. O.a. verhuizen in augustus naar een ‘very trendy’ huis, een financiele meevaller in mei van een parttime baantje (dat vind ik nog wel vreemd.. ik werk momenteel juist eventjes niet. misschien belastingteruggave of vakantiegeld? haha). Toen ik vroeg naar mijn auto vertelde ze dat ik op zoek ben naar een nieuwe auto eind juni of begin juli. Ik heb momenteel een auto die in juni z’n keuring heeft. Stel dat ie afgekeurd wordt ben ik eigenlijk niet van plan een nieuwe te kopen. Ik vroeg ernaar omdat ik twijfelde om hem weg te doen, maar niet wist of ik hem toch maar beter moest houden.
  Ze heeft nog wel meer aan voorspellingen gedaan, dus genoeg om in de gaten te houden de komende tijd. Naar de zomer toe deed ze nog een voorspelling en nu ik het gesprek weer teruglees merk dat ik al daar naartoe op weg ben. Hoop ik. Ik laat weten wat uitkomt!

  [Reply]

  dana Reply:

  Barbara, is er nog iets van haar voorspellingen uitgekomen?

  [Reply]

  Barbara Reply:

  Ik houd het hier regelmatig in de gaten om het bij anderen te zien! Maar het enige waar ik echt op kan antwoorden is de financiele meevaller in mei. Die is alleen in de vorm van een zakcentje van m’n moeder gekomen. Verder was ik juist behoorlijk blut omdat ik eventjes niet werk. Ik zal later zeker nog een update plaatsen!

  [Reply]

  Desiré Reply:

  En hoe is het afgelopen met je auto (eind juni/begin juli)? Ik ben benieuwd :)

  Barbara Reply:

  Auto was gewoon goedgekeurd, ben niet op zoek geweest naar een nieuwe of iets dergelijks. Dus dat was ook niet van toepassing. Overigens is de voorspelling van het huis uitgekomen. Tegen eigen verwachtingen in een enorm mooi, inderdaad ‘pretty new looking’ en ‘very trendy’ huis gevonden waar in augustus naar verhuisd zal worden. Iets wat met ons budget eigenlijk onmogelijk leek. Maar verder weet ik het niet zo goed met het gesprek wat ik met haar had. Ik vond het leuk om eens te proberen, maar zal het denk ik niet weer doen. Ik zal over een tijdje wel een update doen over de laatste dingetjes.

  [Reply]

 81. Paula says:

  Ze wilde niet met me praten.
  Ze zei dat ik eerst meer ‘research’ moest doen naar wat het allemaal inhoudt.
  Ik vertelde dat ik dit nog nooit gedaan had dus geen idee had wat ik kon verwachten maar heel nieuwsgierig was en over haar gehoord had.
  Beetje jammer..

  [Reply]

 82. krulletje says:

  Ik heb ook met Andi gechat! Ik was zó ontzettend toe aan advies, en iets positiefs om naar uit te kijken!
  Al een tijdje voel ik me niet prettig in mijn job, en volgens Andi komt er eind juli iets nieuws aan. Verder vroeg ik ook nog naar evt ontwikkelingen op liefdesgebied, en zij noemde eind september :D. Ik kan dus weer even teren op een paar positive vibes en fijne vooruitzichten!
  Voor de rest was ik niet héél erg onder de indruk. Ze ‘zei’ weinig uit zichzelf, was totaal niet proactief, moest lang nadenken als ik iets vroeg.. “hmmmmm…” en dan 1 minuut later een antwoord van 5 woorden. Mocht ik haar hulp nog een keer willen inroepen, stuur ik een mail met ‘n paar vragen, zodat ze meer de tijd neemt deze te beantwoorden. Maar goed, ik wacht gewoon even juli en september af. Mochten er inderdaad voorspellingen uitkomen, laat ik het even weten in deze comments!

  [Reply]

 83. MichelleH says:

  Ook ik heb eindelijk genoeg lef bij elkaar kunnen verzamelen om met Andi te chatten. En ik moet zeggen dat het me reuze mee is gevallen. Ik heb haar (vind ik zelf) heel weinig gegeven om mee te werken, maar alles wat ze over mijn huidige situatie zei, klopte als een bus.

  Ik heb veel twijfels over mijn huidige studie, de suggesties die zij gaf, had ik ook al eerder uit beroepskeuze- en persoonlijkheidstests ontvangen (de uitslagen daarvan had ik tot nu toe aan niemand bekend gemaakt). Ze zei dat ik vooral onder druk van anderen sta om een carrière te kiezen dat me een titel oplevert in plaats van iets te doen wat ik echt leuk vind. Ze ziet me pas ergens in oktober een echt besluit nemen, maar ik ben blijkbaar wel in staat om goed voor mezelf op te komen en controle te nemen over dingen. Als ik verder doorga in mijn huidig studiegebied loop ik het risico op een snelle burn out. (Dat was verhelderend om te horen!)
  Ook vroeg ik kort naar informatie over mijn vriend. Ze zei dat hij overduidelijk heel veel om mij gaf, maar door stress tijdelijk emotioneel een beetje afgesloten is. Maar uiteindelijk zal het allemaal waarschijnlijk wel goed lopen tussen ons twee. (Dat was ook erg geruststellend om te horen.)

  Ze was heel vriendelijk, maar ik vond wel dat ik het gesprek zelf veel richting moest geven door precies te vragen wat ik wou weten. Ik hoopte dat ze met wat meer informatie uit haarzelf zou komen. De tijd ging ook behoorlijk snel, dus misschien moet ik voor de volgende keer maar precies voor mezelf uitschrijven wat voor vragen ik exact wil weten of in plaats van chatten een mail sturen. Ze was wel aardig genoeg om nog even door te gaan nadat de tijd gestopt was. Al met al vond ik het in ieder geval een nuttige ervaring en ik zal zeker nog eens van haar diensten gebruik maken! :)

  [Reply]

 84. sanny says:

  ik geloof er in ik geloof ook in geesten en dat soort dingen!

  [Reply]

 85. Dana says:

  OMG, OMG, OMG! Ik heb net met Andi gechat en ik zou midden volgende maand verliegd worden op een jongen (hij zou the one wel eens kunnen zijn) wiens naam begint met een J of een G, hij doet iets met computers en ik zou iets beginnen op een feestje en ik ken hem al maar we zijn gewoon vrienden. Het grappige is: ik heb inderdaad volgende maand een verjaardagsbbq van een vriendin, waar een Johan komt die iets doet met computers en die ik al ken… zo vreemd :D Ik hou jullie op de hoogte!! Nog iemand nieuws?

  [Reply]

 86. Andi says:

  Hi again! Mijn Nederlands is slecht. Mascha vertelde mij dat er meer commentaar waren op dit bericht, dus ik dacht dat ik eruit zou zien! Gelukkig dat ik kon helpen veel! Sorry als je een boodschap en ik heb niet gereageerd. Ik ontvang veel spam e-mails! Als u een ander Ik zal ervoor zorgen om te reageren! Hopelijk tot meer positieve reacties te lezen! Ik zie je later nog!

  [Reply]

 87. Danique says:

  Ik weet niet of je dit nog leest Mascha, maar ben blij dat ik dit artikel ben tegengekomen! Ik had nog nooit met een helderziend persoon gesproken, dus vond de stap een beetje eng. Maar m’n leven staat een beetje op een crossroads op het moment, en ik had echt antwoorden nodig en advies en het leek me dat praten met haar wel eens precies was wat ik nodig had, zeker omdat ik hier zo veel positieve dingen lees.

  En ik vond haar superaardig en stond er van te kijken wat ze allemaal wist! Het is inderdaad wel zo dat je een beetje specifieke vragen moet stellen, bij mij zei ze ook niet meteen van alles. Maar ik had ook genoeg specifieke vragen, dus toen ze vroeg ”How can i help you?” ben ik het rijtje gewoon bij langs gegaan. Maar tussen de vragen door zei ze op een gegeven moment wel dingen waar ik niet eens echt naar vroeg, en het is ook niet zo dat ze alleen met ”ja” of ”nee” antwoord. Aanrader dus, en bedankt Mascha! Ik kom zeker bij haar terug en ga afwachten wat ze voor deze maand en volgende maand voorspeld heeft.

  [Reply]

  Danique Reply:

  Weet niet of iemand het nog leest, maar wilde toch even een update geven..

  Alles is tot nu toe uitgekomen..Sommige dingen gebeurden niet helemaal zoals ze zei, maar dat zijn meer voorbeelden als dat zij zei dat een gesprek over de telefoon zal plaatsvinden, maar in plaats daarvan was het via de chat. Maar de data etc, kwam uit, en in grote lijnen is alles zeker uitgekomen. Ik blijf in elk geval terugkomen!

  [Reply]

 88. linda says:

  Ik heb een tijdje terug met haar gepraat en ik moet zeggen dat ik er niet zo van onder de indruk was. Ze heeft onder andere iets voorspelt, waarmee ze fout zat en dat kan ook niet meer uitkomen ook. Verder zei ze tegen mij dat ik psychologie ga studeren. Maar als ik iets niet leuk vind is dat het wel. Ook heeft ze tegen mij gezegd dat ik een jongen met de J op een feestje tegen kom, die iets met computers doet. Ik lees een paar comments erboven dat dit ook tegen iemand anders is gezegd. Ze zegt dat ik me dan ook binnenkort ga verloven. Maar zoiets kan ik me echt niet voorspellen, omdat ik nog hartstikke jong ben. En daar nog helemaal niet mee bezig ben.
  Ik heb veel helderzienden/paragnosten in mijn leven gesproken. Maar ik was hier eerlijk gezegd toch het minst tevreden over.. Ik denk dat het ook per persoon scheelt de een vind haar goed en de ander niet.

  [Reply]

  linn Reply:

  Ik zou heel erg hiermee oppassen met dit sport mensen, je weet niet waar je aan begint ik geloof sowieso niet dat mensen zoals zij dat kunnen kijk er maar mee uit zelf zou ik nooit hieraan beginnen

  [Reply]

 89. Wendy says:

  Ik heb enkele maanden geleden met Andi gesproken. Ze heeft 4 “dingen” voorspeld. 2 zijn exact uitgekomen zoals ze het zei. 1 “ding” kan nog gebeuren, ik wacht erop ;-) Het laatste wat ze voorspelde gaat (als haar voorspelling klopt) gebeuren in 2013/2014 dus dat kan ik niet op korte termijn vertellen, maar tot nu toe ben ik onder de indruk van haar!

  [Reply]

 90. Zohra says:

  Ik wil het wel geloven, maar ik blijf het moeilijk vinden. Ik zal je uitleggen waarom.

  Ik vind als je een talent hebt, en dat gaat misbruiken om geld te vragen vind ik gewoon moeilijk ook al is het even gratis. Ik snap goed dat ze je helpt, want jij komt bij haar met een onzekerheid of een probleem. bijvoorbeeld van die verhuizing uiteindelijk dat wist je al, zij maakt eigenlijk de beslissing voor jou dat het zo gaat gebeuren, maar eigenlijk ben jij het persoon die het waar maakt.

  En bijvoorbeeld zulke dingen zoals op tv vind ik gewoon grote onzin, want ze kunnen het goed hebben, maar ze zitten er soms ook goed naast. En dan is dat heel erg vervelend voor de persoon die dat probleem heeft. Begrijp je?

  Ik geloof HEILIG in gavens, want uiteindelijk hebben we allemaal een gave dat is echt zo. Het is de onzekerheid die het lastig maakt. Ik ben van mening dat je gewoon naar je gevoel en je hart moet luisteren het stemmetje en je lichaam die het goed met je voor hebben. En dan krijg je ook steeds meer telephatische reacties hoe ze dat noemen. Dat heb je waarschijnlijk ook al veel met je vriend ;).

  Ik vind het heel erg fijn dat ze je zo geholpen heeft, en tegenwoordig een vriendin van je is geworden. Maar ik zou eerder naar een psycholoog gaan of in die richting als ik hulp nodig zou hebben dan naar een waarzegster. Want de garantie is nooit zeker dat het echt helemaal waar is snap je?
  En een waarzegster is altijd spannend en leuk en grappig, maar je moet er nooit 100% op vertrouwen, want dat zijn ook maar mensen.

  Maar ik heb niks tegen Andi hoor, als zij jou heeft geholpen heel erg fijn!!
  Maar jij hebt de gave ZELF dat je zo belangrijk bent geworden. :)

  Groetjes Zohra.

  [Reply]

  Elise Reply:

  De gave van een psycholoog is goed luisteren, daar verdient hij/zij dan weer geld mee. Heel veel mensen verdienen geld met hun gaves. De gave van Andi is alleen wat onbekender dan andere gaves (ook wel talenten genoemd).

  [Reply]

 91. Iris says:

  Is het duurder geworden? Heb net met haar gechat en het kostte 3,99 dollar per minuut! Komt zeker doordat er nu veel meer mensen met haar willen chatten? Haha..

  [Reply]

 92. Hanan says:

  Ik heb het geprobeerd, vind het awesommee!!

  [Reply]

 93. Miek says:

  Ok ik was eerst heel bang voor slecht nieuws enzo (het zouzomaar kunnen zijn dat je een heel slecht jaar gaat krijgen toch?) maar ik heb tòch gechat..

  Ik heb een aantal voorspellingen gekregen over vanaf februari tot sept.. En ik ga zeker updaten of het is uitgekomen!
  Ik vond haar heel positief alsof ze wel weet hoe ze iets moet brengen/wel en niet moet zeggen enzo. Omdat ze positief is en aardig denk ik dat ik niet naar een ander zou durven omdat ik toch beetje eng vind. Ik ga in mezelf toch aan denken als ik slechte dingen hoor en wie weet de negativiteit zelf manifesteren snappen jullie?
  Ik vond wel dat de tijd erg snel ging en achteraf kreeg ik meer/betere vragen in me hoofd. Dus volgende x ga ik zeker eerst goed denken wat ik ga vragen.
  Stay tuned!

  [Reply]

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply