11 JanParty dj

Goedemorgen Den Haag!

Ontbijt: 1 wrap met 1 geplette avocado en zongedroogde tomaat.

‘S ochtends vroeg begon ik op kantoor in Amsterdam bij partyplanner Hella. Ik was de eerste die er was, een behoorlijk wonder. Haha.

Bord van Hella’s bedrijf. Ze organiseert luxe kinderfeestje maar ook de Beautyglossparty! Samen met Isabelle en mij.

Tot een uur of 3 hebben we aan de party gewerkt. Wat ik dan precies doe? Ik heb contact met diverse merken over de mogelijkheden om deel te nemen op de party. Zo kan een merk een stand nemen, een workshop geven of iets op het podium doen. Er komt veel bij kijken: hoe zit het met de standruimte? Welke mogelijkheden zijn er, kan er water bij een stand? Wat zijn de afmetingen, is er een extra balie nodig, etc? Leerzaam en leuk, daarnaast heb ik contact met de leukste mensen uit de beautyindustrie waar ik óók veel van kan leren.

Vroem vroem, veel onderweg in mijn Beautygloss auto! Kijk d’r nou. Koetsjiekoe!

Later op de dag ben ik gaan trainer met mijn personal trainer. Sorry voor de crappy kwaliteit van de camera. Ik krijg er wel vaker opmerkingen over en ik ben het er absoluut mee eens, wat is er in hemelsnaam met mijn iphone camera? Dit is de ‘zelf camera’ en die is sowieso niet zo goed maar de andere lijkt ook vreemd. Alsof er een gekke waas over zit. Ik weet het ook niet! Als iemand tips heeft?

(kijk, zie je?). Na het trainen snel douchen en me opnieuw opmaken.. op naar de volgende afspraak!

En weer in de auto.. ik ben op zo’n dag als deze echt de hele dag heen en weer aan het crossen. Op dit moment ben ik in Den Haag geweest, Amsterdam en Abcoude.. hier onderweg naar Amstelveen waar de volgende afspraak was.

File: om gek van te worden!

Ik had een afspraak met de eigenaar van SHE Energy drink, dit drankje was vorig jaar ook aanwezig op de Beautygloss Party. Het smaakt heel lekker peachy, zeker een aanrader om eens te proberen! Daarna was het tijd om naar Duivendrecht te rijden waar ik Gregor ophaalde, omdat hij zijn kerstcadeautje van me kreeg..

Gregor kreeg DJ les! Dit heb ik zelf een tijdje terug cadeau gehad van vriendin Ivana en ik vond het ZO gaaf. Het is bij DJ School Amsterdam. Bij mijn proefles kreeg ik les van 1 docent en ik wist gewoon direct dat het goed zou klikken tussen hem en Gregor.. mijn vriend is groot muziekfan en hij vond de les ook ontzettend leuk.

Na de les zijn we nog even een drankje gaan doen in het gebouw, hier zitten veel muzikanten en dat is erg leuk om te zien. Ik heb me vermaakt! Daarna was het tijd om naar huis te rijden. Het is bijna middenacht en we gaan nu nog even Wie Is De Mol terugkijken en daarna slapen. Ciao!

42 Responses to “Party dj”

 1. Jolene says:

  Super fun ;) x you are my inperresion ( zo schrijf je het tog -,-) hihi x jolene

  [Reply]

  Sana Reply:

  Bedoel je impression?

  [Reply]

  Jade Reply:

  Inspiration?
  Google is your best friend, ;)

  [Reply]

 2. Debbie says:

  Love it !

  [Reply]

 3. Myrtje says:

  Zit er niet toevallig een plastic beschermfolietje op je camera…en ja ik ken echt mensen bij wie dit het probleem was. Dus ik zou zeggen check het ff ;-)

  [Reply]

 4. Mirjam says:

  Haha die foto in de file!

  [Reply]

 5. Irene says:

  Heerlijk zo’n diary! :D En die wrap ziet er echt heerlijk uit.. Vooral met die gedroogde tomaten, ga het zeker eens proberen.

  [Reply]

 6. Elis says:

  Leuke foto’s weer :)

  Die waas van je telefoonfoto’s kan komen door het hoesje of case die eromheen hebt. De flitser reflecteert half in dat hoesje en dan krijg je een waas. Ws heb je dit probleem alleen als je flitst? Ik iig wel.

  [Reply]

  Janine Reply:

  Haha, ben ik ook achter gekomen. Mijn flits-foto’s waren altijd mega overbelicht, ben er nu eindelijk achter dat dat door m’n hoesje komt. :P

  [Reply]

 7. Roema says:

  Aah wat een drukke dagen heb jij toch! Nou genietze van de tv programma en terusten voor later ( ik heb mijn laatste tentamen morgen /!!!).. xX

  [Reply]

 8. Asm says:

  Over je IPhone: haal de cover/hoesje eraf en maak er dan een foto mee.
  Ik had namelijk hetzelfde met mijn telefoon. . En toen ik een keer foto maakte zonder het hoesje, was de foto veel scherper. Probeerde het uiteraard met hoesje en idd weer wazig. Wellicht lost dat jou probleem ook op. Ik heb het trouwens niet met alle hoesjes.

  Groetjes

  [Reply]

  Asm Reply:

  De cover/het hoesje

  [Reply]

 9. B19 says:

  Ahh ik had altijd het zelfde probleem met mijn iphone. Ik begreep maar niet hoe het kwam. Er was altijd zo´n witte waas, voornamelijk op foto´s met flits. Op een dag bedacht ik me dat het misschien door het hoesje kwam en ja hoor.. Dat was ´t. Zonder ´t hoesje was er geen witte waas niks. Ik denk dat de flits wordt weerkaats ofso door het hoesje. Misschien kan dit bij jou ook helpen. Oh en als je niet steeds je hoesje eraf wilt halen, maar wel je iphone wilt beschermen dan is een bumper de beste oplossing.

  [Reply]

  Lotte Reply:

  Goede tip, ga ik ook proberen ! Ik word gek van die witte waas!

  [Reply]

 10. verena says:

  hey
  ik kijk ook alltijd widm terug ookal heb ik de aflevering al gezien gewoon voor verborge hints (ja hier spreekt een moloot) wie verdenk jij nu?
  ik paulien en tim
  paulien omdat ze snel afgaat en ja ze lijkt een beetje op dennis wening de mol in 2008 net zo van ooh maar dat kan ik niet
  en tim omdat hij gewoon zo verdacht is dat je in de eerste instantie denkt nee te verdacht maar dit kan weer een dekmantel zijn ….
  ja moloot in hart en nieren
  en dat terwijl ik 13 (oky bijna 14 zaterdag ben ik 14) ben

  [Reply]

 11. Hilde says:

  Ik hou van wie is de mol! Heb het ook gekeken :) beste programma ooit :)

  [Reply]

 12. Rosanne says:

  supoer leuk om te zien wat je allemaal doet op een dag! Vond vooral de reactie van jou bij de foto van je auto leuk “Kijk d’r nou. Koetsjiekoe!” :)

  [Reply]

 13. laurien says:

  Lleuk artikel! Misschien komt die waas door je hoesje, dat had een vriendin van mij ook..
  X

  [Reply]

 14. lisanne says:

  Klinkt als een leuke dag! Tenminste, ik zou het geweldig vinden, zo’n dag :D Veel gedaan :)

  Wie is de mol is leuk he :D

  [Reply]

 15. Martina says:

  Ziet eruit als een leuk productieve dag! :)

  [Reply]

 16. Minka says:

  Super tof cadeau voor Gregor! Origineel! Super leuk als hij bij de beautygloss party kan gaan draaien wellicht?! ;-)

  [Reply]

 17. Ashleey says:

  Super leuke dag en die foto in de file hah.

  [Reply]

 18. Laura says:

  die witte waas kan ook komen omdat er allemaal kleine krasjes op het glas voor de camera zitten.. had ik ook

  [Reply]

 19. Veer says:

  Zo leuk om te zien!! Je beautygloss auto is trouwens echt supergaaf:)

  [Reply]

 20. juliette says:

  wat leuk die foto’s ik word er helemaal blij van! :D

  [Reply]

 21. Sara says:

  Haha ik keek echt sinds september dagelijks of je toevallig hier ook een post had en er kwam steeds maar niets.. en nu opeens 4 nieuwe haha. Erg leuke je diary posts. Was iets wat ik soms jammer vond dat we niet te zien kregen, zoals je superleuke auto zag ik opeens op beautyscene verschijnen en toen dacht ik maar.. op beautygloss dan. (kwam hij later ook). Wel goed idee om het op je personal blog te doen. Keep up the good work! xx

  [Reply]

 22. nancy says:

  Jou dagen zijn altijd fun en die foto van je file haha en wat lief dat je dat voor Gregor hebt gedaan xxx

  [Reply]

 23. Michelle says:

  Ik denk dat er een vetvlek op je lens zit, heb je al geprobeerd om met een doekje langs je lens te gaan? Ik merk ook dat foto’s minder scherp zijn als ik met mijn vingers aan de lens heb gezeten.

  [Reply]

 24. Elyne says:

  Zo leuk die persoonlijke verslagjes! Jammer dat je camera zulke slechte foto’s maakt

  [Reply]

 25. Sascha says:

  Wat een goed idee zo’n dj-les.
  Wat voor les heeft hij gedaan? De intro-les (75 euro) of de proefles (45 euro)?

  [Reply]

 26. Emma says:

  Kan je trouwens nog kaartjes kopen voor de beautygloss party ?

  [Reply]

 27. Naas says:

  Leuk! Mijn vriend is dj. Bewonder dat hobby/werk!

  [Reply]

 28. Ronja says:

  Misschien zit het stickertje er nog op? Ik wil je niet bang maken maar ik ken ook iemand die een Iphone met een productiefoutje had en bij haar zaten de stickertjes aan de binnenkant vd telefoon, de lensjes waren dus omgedraaid. Dus ik hoop voor je dat het aan het hoesje ligt!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Hoe kwam zij daar achter? dit gevoel heb ik namelijk soms wel!!

  [Reply]

 29. Chayenne says:

  Haha, die file foto!

  [Reply]

 30. Margeaux says:

  Heej Maschaa!
  Ik denk dat je cameraglas misschien wat vuil is. Bij mij worden m’n foto’s dan ook snel wazig enzo. Een vochtig doekje doet wonderen! :D

  [Reply]

 31. Blauwesokken says:

  Een cursus DJ’en lijkt me zooooo tof! Waar hebben jullie dat gedaan? :)
  Leuk dat je op deze manier dagboeken bij houdt Mascha!

  [Reply]

 32. Sheena says:

  Hey Mascha,

  Supeer leuk die diaryss!!
  Maare over je camera op de iphone,
  Probeer een foto te maken zonder (bescherm)hoesje.
  Dit hoesje kan ook die witte waas veroorzaken.
  Dit was namelijk zo bij me zus rn een vriendin
  Van me.

  Ga zo door!

  XSheena

  [Reply]

 33. Veronica says:

  Hey Mascha
  Ik vind jouw diary’s erg leuk om te lezen! Maar… ‘s ochtends schrijf je zo: ‘s Ochtends. Zo moet het toch als het aan het begin van een zin komt.
  X

  [Reply]

 34. Sabje says:

  Is het zonder hoesje beter?

  Ik heb het probleem ook, vooral met fotos in het donker of tijdens uitgaan.

  Maar ga even zonder hoesje proberen.

  [Reply]

 35. Janine says:

  Hoi Mascha ken je deze al? Wie is de mol kijken en de volgende dag de hilarische recensie ervan via recensiekoning: http://www.recensiekoning.nl/2013/01/58233/wie-is-de-mol-afl-3-2

  [Reply]

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply