16 JanBoekhouden bleh

Maandag ochtend had ik een meeting bij Inglot in Amsterdam.

Waarna ik bij Bagels & Beans lunchte met partyplanners Hella en Isabelle. Een bagel met hummus, mm! Ik ben hummus verslaafd.

Daarna reed ik terug naar Den Haag waar ik in de middag ook een afspraak had.

Thee aan het drinken in Hotel Des Indes. Kijk hoe mooi mijn munt thee werd geserveerd! Met een munt blaadje in het tuitje, leuk bedacht.

Samen met Senem van Esvy Couture, check onze matching Louis Vuitton stuff! Die portemonee is van haar. En ja ik voel me soms echt een reus.

Toen we buiten kwamen bleek het ineens te sneeuwen! Wohoo!

Prachtig..

Thuis lag deze gekke poes op de grond. Ondertussen ging ik aan de slag met artikelen en mijn boekhouding, iets waar ik echt een ontzettende hekel aan heb! Ik moest voor de volgende dag mijn boekhouding van heel 2012 op orde hebben. Nou, echt, verschrikkelijk.

Wrap met salade tussendoor.

In de nacht, nog steeds bezig..

Echt hoor, ik en boekhouden.. Ik heb een boekhouder maar ik moet natuurlijk zelf alles bij elkaar zoeken. Dáár heb ik al een hekel aan. Ik was tot 3:30 bezig.

En vervolgens werd ik wakker met het bericht dat het zo hard sneeuwde dat het een drama zou zijn op de wegen. Ik had in de ochtend een interview en shoot op mijn kantoor maar die werd afgebeld (vanwegen de sneeuw). De boekhouder vond het ook geen goed idee en ook vriendinnetje Anna die in de avond zou blijven eten smste dat ze de trein niet durfde te nemen met dit weer. Logisch allemaal maar lichtelijk balen.. voor niks zo hard in de nacht doorgewerkt haha. Nouja, nu is het in ieder geval klaar.

Dus heb ik thuis vooral gewerkt, veel telefoontjes gepleegd voor de party, artikelen geschreven en vanalles gedaan. In de middag hebben we bij Julia’s pasta gegeten.

Sindsdien thuis en aan het werk (het is middenacht nu). Morgen ochtend zou ik om 9:00 trainen in Amsterdam maar ik twijfel een beetje of het slim is om te gaan met deze sneeuw. Ook zou ik de hele dag in A’dam blijven om aan de party te werken, zelfde verhaal. Ik kijk morgenochtend wel. Mijn wekker gaat in ieder geval alweer over 7 uur.. adios!

52 Responses to “Boekhouden bleh”

 1. Karen says:

  Ik vind dit echt leuke artikelen!
  En omdat ik het Guy vaker heb zien zeggen (twitter): Foei, je moet iedere dag 8 uur slaap Mascha ;). (just kidding)
  Ik ben nog aan het verhuizen dus zal die uren vannacht ook niet halen vrees ik.

  Succes morgen met de sneeuw!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ja ik weet het haha! Maar ik compenseer het een beetje omdat ik vanochtend, nadat iedereen afbelde, stiekem terug mijn bed ik ben gekropen :P

  [Reply]

  Evy Reply:

  tut tut tut, Mascha toch!

  [Reply]

 2. Roos says:

  Heerlijk om even te lezen en te kijken zo voor het slapen gaan. Ik kan echt genieten van deze leuke artikelen. Bedankt daarvoor :D

  [Reply]

 3. Christel says:

  leuk om te zien wat je allemaal mee maakt. Veel succes morgen in de sneeuw !
  xx

  [Reply]

 4. Dineke says:

  vond het weer leuk om te lezen! nou toy toy toy vandaag!

  [Reply]

 5. Awisa says:

  hehe…. wrap met salade… very nice. hahaha

  [Reply]

 6. Kirsten says:

  Die bril staat je ontzettend goed. Wil zelf ook zo’n montuur.

  [Reply]

 7. Hoi-Yi says:

  Heel leuk weer Mascha! (ondanks de niet zo leuke boekhouding ^^)
  Bedankt voor je tijd om deze artikels samen te stellen, much appreciated!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Lief, dankje!

  [Reply]

 8. Esmee says:

  Lekker bij Julia’s eten ! En die gezonde wrap brengt me op een goede idee voor morgen haha! De bril staat je super leuk ! En ach dan heb je de boekhouding al klaar liggen is toch ook lekker ! Weltrusten en succes morgen met de sneeuw xx

  [Reply]

 9. Sharon says:

  Pff, dat zijn nog 5 uurtjes en 3 kwartier te gaan, welterusten! & leuk artikel :)

  [Reply]

 10. MichelleH says:

  Hoe jij eruit ziet tijdens boekhouden, zo zie ik eruit tijdens literatuuronderzoeken en scripties schrijven. Als jij mijn verslagen schrijft, zal ik jouw boekhouding doen, deal? :P

  (Kleine lettertjes van contract: Ik voel me helaas verplicht om je te informeren van het feit dat ik praktisch geen enkele ervaring heb met boekhouden.)

  [Reply]

 11. Ashleey says:

  Inglot like like! Boekhouden is inderdaad niet zo leuk hhaa.

  [Reply]

 12. Florence says:

  Boekhouden is mijn opleiding haha het kan inderdaad wel saai zijn ja :)

  [Reply]

 13. Jasmijn says:

  Wauw die bril staat je echt super (foto 3) goede keus! En leuke dairy btw xx

  [Reply]

 14. kiki says:

  super leuk thx!

  [Reply]

 15. Mirjam says:

  Wat sta je vroeg op Mascha ;) leuke diary weer. tot mr

  [Reply]

  Mirjam Reply:

  Stomme telefoon ;) bedoelde ‘ tot morgen bij je nieuwe diary! ‘

  [Reply]

 16. lisanne says:

  Ah, ik vind je bril zo leuk! Staat je echt heel mooi :)
  Ik snap dat je boekhouden niet zo heel erg leuk vindt, haha :P Dat heb ik zelf ook met mijn eigen bedrijfje. En daarnaast werk ik op een financiële administratie van een groter bedrijf, dat vind ik dan wel weer heel erg leuk!

  [Reply]

 17. Henna says:

  Het is middeRnacht, niet middenacht. Het is al de tweede keer dat je die fout maakt.

  [Reply]

  Minou Reply:

  Sorry hoor maar je bent niet de juf van mascha zo van :
  Het is al de 2e x dat je die fout maakt :S
  Het kan toch ook zijn dat ze het misschien vergeten is ?

  [Reply]

  Henna Reply:

  Sorry hoor maar je bent niet de bodyguard van mascha zo van :
  Het kan toch zijn dat ze het misschien vergeten is ? :S
  Ze kan toch ook zelf antwoorden?

  [Reply]

  Jane Doe Reply:

  Hahahaha.

  BeautyFan... Reply:

  zeg je dit nou alleen maar zodat zij een keer antwoord tegen je?

 18. Miranda says:

  Leuke blog, en dat thee schenken is echt leuk gedaan zo! oog voor detail…

  [Reply]

 19. kimberly says:

  Volgens mij heb ik een hoop gemist, haha! Ik ga straks al je foto’s even terug kijken : ) Ontzettend leuk om te zien!

  [Reply]

 20. Wies says:

  Lunchen bij Bagels and Beans is zo lekker! Ik ben echt gek op je diary’s, blijven leuk om te lezen:)

  [Reply]

 21. Ellen says:

  Ik loop stage op een accountantskantoor en ik vind het echt heel leuk om met de boekhouding bezig te zijn :$
  Je diary’s zijn heel leuk, lees ze graag :)

  [Reply]

 22. Kim says:

  Ben dol op Bagels&Beans! Als je echt zo’n hummus fan bent, moet je eigenlijk naar Israël gaan! Daar krijg je het praktisch overal bij. Heeerlijk (lekker met olijfolie en allerlei kruiden en specerijen en kikkererwten, en dan een stuk pitabroodje erdoorheen halen, hmmm)

  [Reply]

 23. Lauranne says:

  Ik lees deze artikels echt heel graag. Altijd leuk om een kijkje te nemen in andermans leven :) Ik kan me voorstellen dat er wel wat tijd in kruipt en je hebt het blijkbaar al erg druk, dus thumbs up voor jou! Ooh en je staat echt geweldig met jouw bril vind ik!

  [Reply]

 24. Syl says:

  Mascha, echt super dat je zoveel tijd overal in steekt voor ons, echt top! :)
  En ik MOET het gewoon ook nog even zeggen, ook al is het al duizend keer gezegd: je bril staat je echt ge-wel-dig!

  [Reply]

 25. Kimberley says:

  Je bent echt top dat je overal zoveel tijd aan besteed en overal aan denkt etc. Tot in de puntjes verzorg je het, echt geweldig haha! Wel jammer van die sneeuw ja. Ik houd ervan, maar alleen als ik vrij ben en niks hoef te doen. Het is balen dat het nu weer is, wanneer iedereen echt druk aan het werk is en niet tijdens de kerst ofzo haha. Ik heb er heel veel last van als ik naar school moet gaan. Laat staan mensen die dagelijks heen en weer moeten reizen voor hun werk. Vreselijk haha.

  Weer een leuk artikel! Je maakt echt heel veel mee op een paar dagen tijd zeg, wow!

  [Reply]

 26. nancy says:

  Echt superrr leuke artikelen

  [Reply]

 27. Rosalie says:

  Bagels & Beans, I Love It! :D

  [Reply]

 28. xAmber says:

  De bril staat je echt goed! echt zakenvrouwtje zo!
  Waar heb je die dubbelwandige glazen vandaan? staat op de laatste foto

  [Reply]

  Mascha Reply:

  V&D geloof ik!

  [Reply]

  nina Reply:

  bij mij heeft de action ze ook :)

  [Reply]

 29. Kelly says:

  Leuk artikel weer! En Manis, wat een schatje he!

  [Reply]

 30. Marloes says:

  Ja echt een leuke artikelen zijn dit!

  [Reply]

 31. Chayenne says:

  Hummus? Nog nooit van gehoord of gegeten!
  Ik vind deze posts echt heel erg leuk om te lezen/bekijken.

  [Reply]

  Nina Reply:

  Hummus is hoofdzakelijk gemaakt van gepureerde kikkererwten, dus het komt erop neer dat het kikkererwtenpuree is.

  [Reply]

 32. Winnie says:

  Love boekhouding en jou diary, hihi.

  [Reply]

 33. Astrid says:

  Toen ik ooit stage liep bij een administratiekantoor (waarbij we dus de boekhouding deden van heel veel bedrijven) vond ik het sorteren van alle bonnetjes, inboeken enzo wel leuk om te doen. Tenzij ik de administratie moest doen van iemand die zijn papieren bewaarde op een plek waar ook (veel) gerookt werd. Stinken dat het dan deed, bleghh! :P

  Leuke foto’s verder! :D

  [Reply]

 34. Tedje says:

  Leuk allemaal weer Mascha!

  [Reply]

 35. Marjan says:

  Haha Mascha: ik ben boekhouder en zou heel blij zijn met iemand die zo haar best doet om een nette administratie in te leveren :) En ja, dat is voor de meesten niet het leukste klusje..

  [Reply]

 36. Roema says:

  Hai Mascha.. alweer eens een leuke diary. Ik werk bij een accountantskantoor als assistent-accountmanager. En wat zou ik het fijn vinden en super leuk om voor je boekhouding te doen.. Ik hou ervan om alles op orde te houden.. Big Fan <3

  [Reply]

 37. Ik vind dit zulke leuke artikels! Echt lekker personal en spontaan!
  Ideaal dat je een boekhouder hebt! Ik doe mijn boekhouding zelf en dat is geen pretje maar ooit hoop ik ook iemand in te kunnen huren

  [Reply]

 38. Cindy says:

  Leuke stukjes om te lezen. Boekhouding doen is vreselijk, mijn man heeft ook een eigen zaak. Het is een stuk minder erg als je elke week een vast moment planned om het te doen (als je dat al niet doet). Dan weet je nog veel beter waar wat van is en ben je zo klaar.

  [Reply]

 39. Marie says:

  Leuk artikel , echt leuk om dit soort stukjes te lezen !
  Je nieuwe bril staat je echt super goed !
  Prachtig !

  [Reply]

 40. Natalia says:

  Hoi Mascha!
  Je bent een echte bikkel, net als ik haha
  Meestal heb ik ‘s avonds opens heel druk met alles en nog wat hihi
  Russen hè?! Dat hoor ik zo vaak!
  Удачи !!!!!!

  [Reply]

 41. Duygu says:

  Oooohhh boekhouden als ik dat al hoor word ik gek!

  Ik heb 16 uur in de week boekhouden… alleen op school en thuis besteed ik er zo een vier uur in de week eraan dat is 20 uur in totaal perweek. Pff zit nu in leerjaar 3 hopen dat ik over gaa dan hoef ik nog een half jaartje boekhouden ongeveer en dan op naar mijn examen.. En daarna klaar ermeee pff

  [Reply]

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply