20 JanHenna

Mooie henna! Ik heb met bezoekster Farah samen een video opgenomen hierover, deze zien jullie snel op de site!

Het resultaat.. so pretty!

Op vrijdag was ik eigenlijk de hele dag aan het filmen en editen. In de ochtend nam ik de nagelvideo op. In de middag de henna video. Tijd om te editen!

Ik besloot de nagel tutorial eens heel uitgebreid te filmen, met stop-motion en veel geknip. Dat heb ik geweten.. het filmen heeft me maar 2 uur gekost maar het editen 4 (!!) uur. Ik zat tot héél laat op kantoor haha.

Opeens spontaan een haarstijl ontdekt die ik wel leuk vind.. zal ik hier een video van maken?

In de avond nog even langs een feestje geweest in de andere New Babylon toren.. een kwartier voor het was afgelopen. Oeps, iets te lang doorgewerkt..

Honger.. sushi!

Zaterdag ochtend een juice..

Ik ben zó gek op de Quote! Al sinds ik een jaar of 15 ben koop ik ieder jaar de Quote 500, sinds een tijdje koop ik ook elke keer het tijdschrift. Er staan zulke leuke inspirerende verhalen in!

In de avond ons favoriete programma kijken: Storage Wars!

Je kan het op zaterdagavond zien op Veronica, dit programma is zó leuk! Het is een veiling van opberg-garages die nooit zijn afbetaald door mensen. Ze kopen dan voor een paar honderd dollar een unit en vervolgens vinden ze er allerlei schatten die weer geld waard zijn. Zoo leuk!

Kijkennn!

‘s Nachts heb ik nog een beetje zitten werken aan de Beautygloss Facebook pagina, ik heb een nieuwe header gemaakt in photoshop. Leuke zaterdagavond he? Haha.

Voor het slapen begonnen aan een nieuw boek op mijn ipad… en vervolgens ongeveer de hele zondag gelezen. Daarnaast foto’s geschoten en aan artikelen gewerkt.

Vanavond naar de bios met vrienden: Django Unchained!

Morgenmiddag komt weer mijn wekelijkse diary online op beautygloss.nl. Vorige keer kwamen er wat comments met ‘dit is dubbel, ik heb alles al op je persoonlijke blog gelezen!’. Hou er rekening mee dat het eigenlijk andersom is. Op beautygloss komt 1x per week mijn diary, wat je op mijn persoonlijke blog leest is eigenlijk ‘de uitgebreide versie’… voor de mensen die dat echt leuk vinden. En vergis je niet, er komt maar een kleine selectie van de lezers van beautygloss op deze blog! Zo komen er hier 3000 mensen per maand op, terwijl er honderdduizenden mensen op beautygloss.nl komen. Het heeft dus zeker nut om het op deze manier te doen. Mocht je mijn persoonlijke blog zo leuk vinden dat je alles al hebt gelezen (thank you, thank you!) dan kan je het middagartikel op maandag gewoon overslaan.

88 Responses to “Henna”

 1. Elise says:

  Als iemand die geloof ik letterlijk AL je persoonlijke artikeltjes wel heeft gelezen vind ik dit alleen maar een heerlijke aanvulling ^_^ persoonlijke blogs vind ik sowieso interessant omdat ik er zelf ook eentje heb en ook nog vele andere bloggers volg.

  [Reply]

  Juliette Reply:

  Ik heb ook ALLE artikelen gelezen op deze blog. soms lees ik ze terug. haha :D

  [Reply]

 2. Aniek says:

  Het maakt mij niet uit, ik lees het op je persoonlijke blog meestal maar soms sla ik dagen over en die zie ik dan weer in de wekelijkse, dus ik vind het wel leuk :). En wauw wat is die henna mooi , wil er ook al heel lang een maken ben dus benieuwd naar het filmpje.

  [Reply]

 3. Amy says:

  Ik vind het echt super leuk om deze dairy’s te lezen! Ik lees ze trouw allemaal:)

  [Reply]

  Mirjam Reply:

  Samr here!

  [Reply]

 4. Felicia says:

  Ik vind dit juist heel erg leuk. Vind het niet leuk om iets van iemand te leren (al is het make-up technieken etc) als ik niet een goed gevoel bij iemand krijg, dat iemand positief in het leven staat :P Daarnaast is het ook een leuk minidagboekje wat net zoals eetdagboek in Grazia gewoon ontzettend leuk is om te bekijken, waarom weet ik eigenlijk ook niet maar het blijft leuk!

  [Reply]

 5. kiki says:

  ik lees ze allemaal!!! echt heel leuk! en mooie henna!! zijn er eigenlijk ook verschillende kleuren henna?? xx

  [Reply]

 6. michela says:

  Jaaa leuk die haarstijl, zien zien zien!

  [Reply]

  tatjana Reply:

  ja wil heb ook zien wordt er mischien wel verslaafd aan

  [Reply]

 7. Marie says:

  superleuk ! En ja die haarstijl wil ik graag bekijken ! ziet er erg mooi uit !

  [Reply]

 8. miesemuis says:

  Ik vind je diary’s ontzettend leuk Mascha! Heel simpel gezegd is gluren in andermans leventje gewoon bizar interessant! Raar maar waar! :)

  [Reply]

 9. Yasmina says:

  hey hey

  Moooi gedaan die henna op je hand met die steentjes, prachtig .. Ik wil ook weer eens een keer henna op mij hand, maar dan denk k dat k mischien die zwarte henna wilt. en leuke je haar style !!! moet je zeker een video van maken! ben benieuwd!!!..

  [Reply]

 10. Leonie says:

  Het lijkt me heel leuk als je een video maakt van je haarstyle!

  [Reply]

 11. nancy says:

  Ik volg echt allebei de sites ze zijn zoo leuk en ik ben echt FAN ban je en ja ik ben 11 maar je bent mijn voorbeeld en JAA maak er een videotje van met dat leuke kapsel echt leuk xxxxx

  [Reply]

 12. Nicky says:

  Ik ben onwijs fan van persoonlijke updates haha (:
  Vind het altijd leuk om even mee te kijken in iemands leven.
  Ga zo door mascha !

  [Reply]

 13. Anna says:

  Storage wars is zooo leuk kijk dat altijd!

  [Reply]

 14. Hilde says:

  Ik vind het helemaal prima hoor, zo op je persoonlijke blog en vervolgens een samenvatting op je gewone blog ;) ik lees het gewoon gezellig hier en stoor me niet aan de samenvatting ;) i like it!

  [Reply]

 15. Eva says:

  Storage wars vind ik ook echt een leuk programma! Kijk altijd mee met m’n vriend;) Die haarstyle is trouwens echt leuk!

  [Reply]

 16. Chayenne says:

  Je haar zit echt leuk op die foto en is zeker een video waard!

  [Reply]

 17. Anoniem says:

  ik laat normaal nooit een comment achter, al volg ik je site al sinds je nog thuis woonde. Maar ik denk je vast wel wilt weten dat storage wars fake is.
  Vond het altijd leuk tot ik daarachter kwam. (Let ook maar op alle reclame die erin verstopt is)

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ja ik weet het en IK WIL HET NIET HOREN :P

  [Reply]

  Farah Reply:

  hahahahah!! begrijp je helemaal :P

  [Reply]

 18. Laura says:

  niet alleen maar werken he ;)

  [Reply]

 19. martina says:

  ik vind storage wars ook superleuk om te zien!

  [Reply]

 20. Eline says:

  het is leuk om te lezen, maar ik weet niet of je het zelf wel zo fijn vind dat je iedereen als het ware echt in je leven laat kijken. Ook weet ik niet of het leuk is om het elke dag te lezen voor iedereen. Ik zelf vind het wel leuk maar heb soms ook zoiets van, oh god weer…
  Niet negatief bedoelt maar ik denk dat het leuker is om het gewoon wekelijks te houden en dit weg te laten of als je in je week iets speciaals hebt meegemaakt en dit hier wilt delen, dan kan het hier.
  Nogmaals, niet negatief bedoelt, ik vind het erg leuk om te lezen maar ik heb het idee dat het bij mij begint te vervelen om dit elke dag te zien.

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Als je denkt ‘oh god weer’.. dan heb je ook de keuze om níet naar mijn persoonlijke blog te gaan he :)

  [Reply]

  Eline Reply:

  daar heb je ook weer helemaal gelijk in Mascha!

  [Reply]

  Elise Reply:

  Ze heeft zelf de regie over wat ze plaatst hier hè, dus als zij niet wil dat wij iets zien/lezen dan zullen wij dat ook nooit te zien krijgen ;)

  [Reply]

 21. Kelly says:

  Leuke foto’s weer! Ik lees het ook altijd dubbel, maar ik vind dat gewoon leuk hihi. JUPPPPPPPPPP storage wars :)

  [Reply]

 22. Nancy says:

  Henna is niet zo mijn ding maarhet is wel mooi gedaan. Je kapsel ziet er leuk uit, ik moet mijn haren echt vaker opsteken maar ben er niet zo goed in. Hopelijk leer ik het nu eens ;) .
  Groetjes!

  [Reply]

 23. Kimberley says:

  Wat een leuke foto’s alweer! Die henna is echt heel tof. Ik wil graag ook weer een henna laten zetten op mijn hand. Heeft Fenna, je bezoekster, dit gedaan? Ik vind het gorgeous! Overigens zou ik wel graag een filmpje over die haarstijl zien ja. Het lijkt me handig en mooi! :)

  En sushi! <3 Storage wars is altijd leuk om naar te kijken. Vooral een rijke miljonair die alles opkoopt wat hij vind, iemand die een attitude tot tokio heeft, een stelletje die continu bekvecht en nog wat andere rare figuren. Heerlijk om even naar te kijken haha :D

  [Reply]

 24. Evelien says:

  Aaah Storage Wars!!
  Geweldig programma.
  Voor al hoe die man zo snel telt, 50, 75, 100… blij dat ze dat ondertitelen! haha.

  [Reply]

 25. Jasna says:

  Ik vind storage wars ook heel leuk! En hardcore pawn ook, eigenlijk kijk ik bijne dehele zaterdag avond naar veronica eerst storage wars, daarna pawn stars( vind ik het minst leuk van allemaal) en daarna hardcore pawn :p

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ja wij ook haha! Pawn stars is idd minder leuk :(

  [Reply]

 26. Joanne says:

  Yay! Ik hou van jou diary artikelen! (:
  X

  [Reply]

 27. Jacky says:

  Jaaaa ik wil graag een tutorial van het kapsel! Ik vind hem erg leuk.

  [Reply]

 28. lisanne says:

  3000 mensen per maand? Bedoel je niet per dag?! :P
  Ik houd echt van je diary’s :D Je nieuwe haarstijl vind ik echt heel leuk, ben benieuwd hoe je het doet :)

  [Reply]

 29. Tara says:

  Die henna staat je echt ZO mooi!

  [Reply]

 30. daphne says:

  Super leuk weer dit! Zou heel graag een hair tutorial willen zien, ik vind hem echt heel erg mooi!

  [Reply]

 31. Katja says:

  Ik reageer eigenlijk bijna nooit, maar ik moet echt zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om dit te lezen. Ik denk ook dat dit absoluut een goede keuze is geweest om het op je persoonlijke blog te doen en niet op beautygloss.nl ik volg je echt al jaaaareeen en daarom is het zo leuk om nog meer te zien van jouw persoonlijke leven!:)

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Lief, dankje :)

  [Reply]

 32. Yara says:

  Super leuke foto’s :) Ik wil ook naar Django. Zou vanavond gaan naar pathé maar ik vond het net te koud…. Have fun!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Haha ik ben ook niet mee gegaan uiteindelijk :P

  [Reply]

 33. Barbara says:

  Dat boek wat je leest, volgens mij herken ik het stukje.. Ik ben even de titel kwijt, maar gaat het over die man die in de wereld van professionele versierders duikt? Ik had tijdens het lezen zo vaak plaatsvervangende schaamte, zo van “Daar kíjken die vrouwen toch zo doorheen??” Maar blijkbaar niet haha..

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Jep! En neeeee het werkt hahaha.

  [Reply]

  Sempem Reply:

  Wat is de titel van het boek?

  [Reply]

  Mascha Reply:

  The Game, sst, wij vrouwen mogen dat eigenlijk helemaal niet weten of lezen

  [Reply]

 34. Joyce says:

  Ik lees al een hele tijd de ‘gewone’ Beautygloss en sinds kort ook je persoonlijke blog. Vind dit soort artikeltjes echt ontzettend leuk!! :D

  [Reply]

 35. Sara says:

  Ja storage wars is zo leuk! Ik twijfel wel vaak aan de waarde die ze toekennen aan die spullen (een oud bedframe wat nog wel 200 dollar zou moeten opleveren etc) maar desalniettemin een tof programma. Ik kijk ook vaak Pawn Stars van Rick Harrison in Las Vegas, love it!

  [Reply]

 36. Jorinde says:

  Ja, ik wil wel een video zien van dat kapsel :-)

  [Reply]

 37. Farah says:

  Masch, ik vind het echt leuk dat je je personal blog nu vaker update. ik keek er vaak op om te checken of er nog iets nieuws op stond maar vaak was dat niet het geval :( niet verkeerd bedoeld maar het is zo leuk om al die dingetjes te lezen dat ik er haast geen genoeg van krijg :P
  dus YAY!

  [Reply]

  Elise Reply:

  Precies, dit had ik nou ook! Je persoonlijke blog was altijd leuk om te lezen maar werd zo weinig geüpdate, nu wordt ‘t weer goed gebruikt ^_^

  [Reply]

 38. Patricia says:

  Best raar eigenlijk, dat ik het zo leuk vind om te lezen wat iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken de hele dag doet haha! Die 4 uur editen van de nagelvideo is het helemaal waard, echt een leuk filmpje met dat stop motion.. mag je van mij vaker doen! En Storage Wars is echt leuk om naar te kijken he, echt joh ik kan daar hele dagen naar kijken haha! Ik wil ook zo m’n geld verdienen, zouden ze zulke boxen ook in Nederland op die manier verkopen?

  Owja.. en hoe was Django Unchained? Ik zag gisteren ineens datie compleet op YouTube stond.. dus heb hem er gelijk afgehaald. Ben benieuwd!

  [Reply]

  Mascha Reply:

  Ben uiteindelijk niet gegaan haha!

  [Reply]

 39. Sanne S says:

  Ik heb wel een beetje dat ‘oh alweer zo’n artikel!’ gevoel maar als ik hem uiteindelijk open en doorlees is het net zo’n leuk artikel als altijd! Ik vind het ook een goede keuze dat je het hier doet en niet op beautygloss, daar zou het teveel zijn! :)

  [Reply]

 40. Wat leuk dat je deze ook deelt op je personal blog! :) Dat henna vind ik er zo bijzonder uit zien, echt een mooi cultureel ritueel! Mmm die juice ziet er lekker uit!

  [Reply]

 41. Denise says:

  Super gaaf, vind henna ook altijd lekker ruiken.

  [Reply]

 42. Kim says:

  Hahaha, ik vind alle programma’s in de categorie Storage Wars erg leuk :-D

  [Reply]

 43. Nina says:

  Ik lees altijd alles dubbel het is zoo leuk !!
  I love beautygloss!

  [Reply]

 44. Canelle says:

  Zeker een filmpje over die haarstijl doen (: ! Love.<3

  [Reply]

 45. Naas says:

  Voor de trouwen van mijn broer hebben we ook henna laten zetten (traditie) en degene die we hadden ingehuurt had het met kleurtjes gedaan, erg mooi!

  [Reply]

 46. Ashleey says:

  Super leuke foto’s weer !

  [Reply]

 47. Tedje says:

  Ik ben benieuwd naar Django!!

  [Reply]

 48. Tasnim says:

  Hey Mascha,

  Enorm bedankt voor de moeite! Ik zie dat je je werk ook met veel liefde doet, daarom volg ik je zo graag. Ik vroeg mij af of je misschien een tutorial kan maken van Arabische makeup. Behalve dat het je prachtig zal staan, is het ook een kans om weer eens wat te leren. Ik heb het zo vaak geprobeerd, maar het is mij nooit echt gelukt.

  Nogmaals bedankt!

  Liefs XxX

  [Reply]

 49. kim says:

  welke ap heb je op je ipad voor dat book ding

  [Reply]

 50. Claudia says:

  Storage wars is heerlijk! Wij kijken het ook heel vaak :) als je history channel kunt ontvangen heb je mazzel, daar komt het namelijk elke dag! (Wij hebben ziggo overigens, geen idee of history channel / history channel hd (kanaal 206/207) ook via andere aanbieders te kijken is)

  [Reply]

 51. Linda says:

  ohh en die man die die units verkoopt die praat zo snel OMG mijn vriend en ik proberen het wel eens na te doen en dan word het een lach bui haha moet je maar eens proberen. Liefs en leuke foto”s

  [Reply]

 52. Rhonda says:

  Ik ga juist naar je persoonlijke blog voor de uitgebreide versie! Super leuk dit. Mensen vergeten denk ik dat ze zelf kunnen bepalen wat ze van je lezen. Mensen, er zit een kruisje rechtsboven in je scherm. Klik er voor de grap eens op and watch the magic happen! Lekker doorgaan Mascha…nou ja, ook dat moet je lekker zelf weten. Haha.

  [Reply]

 53. Eva says:

  Yuuup, I love Storage wars..
  Moest wel even wennen toen Texas kwam. Ik vond het altijd geweldig hoe Barry meestal verlies maakte….

  [Reply]

  Marjolein Reply:

  Oh! Dat vind ik ook, Barry is wel mijn meest favoriete persoon in dat programma.

  [Reply]

 54. Rosalie says:

  Ik ben benieuwd naar de video over de henna.

  [Reply]

 55. Elke says:

  Aww, mij maakt het niet uit eigenlijk ^^
  Ik lees alle persoonlijke blogjes hier :p
  Het wordt bijna een avondritueel haha! Net voor het slapen gaan nog even checken of hier een nieuw blogje staat, zalig! :D

  Keep up the good work ^^
  xoxo

  [Reply]

 56. alianne says:

  Komt er vandaag nog een artikel op je persoonlijke blog? Liefs

  [Reply]

 57. Férike says:

  zeker een video over die haarstijl maken ik ben verzot op jou haarfilmpjes !! xx

  [Reply]

 58. willemijn says:

  De henna is echt heel cool!!

  [Reply]

 59. Joke says:

  Wanneer komt er weer een diary op je persoonlijke blog? Ik vind dit echt heel erg leuk om te lezen, maar ik snap het wel dat je het druk hebt. x

  [Reply]

  Nina Reply:

  ja idd, ik vind het echt leuk om te lezen, alleen het deze is wel van 6 dagen geleden, ben trouwens echt fan van je, ik weet nu veel meer van make-up enzo dan eerst, heb ook al wat dingen op aanraden van jou gekocht, vond ze allemaal fijn!
  liefs Nina

  [Reply]

 60. Kauthar says:

  Aah, Storage Wars, toevallig een keer gezien. Inderdaad leuk, mensen die stiekem bieden door een wenkbrauw op te trekken waarna je gespannen meekijkt welke schatten ze tegenkomen. En soms is het gewoon crap. Doet me denken aan sintsurprises ;)

  [Reply]

  Kauthar Reply:

  Oh, en henna is inderdaad geweldig, maar vind het vaak jammer dat je na verloop van tijd met zo’n gelige kleur op je handen zit. Gelukkig is dat ook met een paar goede afwasbeurten gauw opgelost.

  [Reply]

 61. Suheyla says:

  Aaaah echt leuk die henna! Ik deed het vroeger ook en het was heel leuk, weet nietmeer waarom ik het niet doe haha! Ik heb al je diary’s gezien! Echt leukk! Ik vind het erg interessant wat jij doet enzo! Hahaha het is echt leuk! Alles aan jou blog en filmpjes en natuurlijk jezelf is leuk! Ik hoop dat je echt lang door gaat met dit!

  [Reply]

 62. Elien says:

  Hoe was Django Unchained? Zou je weer eens een boek / film review willen doen?

  [Reply]

 63. Ikram says:

  Ik sla de diary dan over op je blog en lees ‘m uitgebreid hier :D

  [Reply]

 64. Good evening Mascha! What a lovely blog! We are actually in the same building (I saw your interview online), I apologise for contacting you this way, is there any way I can reach you more directly? I just have a couple of questions and actually an invitation for you for one of our upcoming events. . If possible, please email me I would really appreciate it, again my apologies. Thanks! Daria

  [Reply]

 65. Tatum says:

  Het blijkt dat Henna-tatoos een giftige stof bevatten waardoor je een ontsteking kan krijgen! Wel jammer want ik wilde er graag een laten zetten… :-(

  [Reply]

 66. Diane says:

  Storage Wars is ook mijn favoriet!
  Leuke blog trouwens!

  Groetjes,

  Diane

  [Reply]

 67. faithjuhh says:

  Die henna is zoooooo cool ik heb er ook zo een gehad.
  Ben totaal in love whit je blog

  xxxxxxx Faith

  [Reply]

 68. Sylvia says:

  Heel erg gaaf, ik heb in het verleden ook een tijdje henna tattoos gezet, leuk om te doen :)

  [Reply]

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply